GÜNCEL

İP binasına isabet eden kurşun için Erdoğan'ı suçlayan Akşener, özür dilemek yerine üste çıkmaya çalıştı

Tarih
05 Nisan 2023
İzlenme
Kişi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. İYİ Parti binasına isabet eden mermiye ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçlayan Akşener, özür dilemek yerine üste çıkmaya çalıştı. Partisinin grup toplantısında konuşan Akşener, "Bir de senden özür dileyeceğim öyle mi? Hadi oradan be hadi, çok beklersin. Sakın unutma bir bu günlere öyle kolay gelmedik." dedi.

 

Meral Akşener'in açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

SOSYAL MEDYA DÜZENLEMESİNE TEPKİ

Seçimlere 39 gün kala BTK yeni bir sosyal medya düzenlemesini yürürlüğe koydu. Artık sosyal medya platformları kişisel bilgileri adli makamlara iletmekle yükümlü olacak.

Herhangi bir yargı kararı olmadan iletecek. Yani İçişleri Bakanlığı yetkilisi ‘Bana bilgileri verin’ dediğinde o bilgiler iletilecek. Suçu ispatlanmayan kişilerin tüm şahsi bilgileri talep edilebilecek.

DIŞ TİCARET RAKAMLARI

Hani önündeki tek engel parlamenter sistemdi… Hani nutuklar atıyordun, ne oldu ne değişti? Sana her istediğini veren bu millet, senin şahlanamayışlarının ceremesini çekmeye mecbur mu?

Türkiye senin bu beceriksizliğine daha fazla tahammül etmeye mecbur mu. Meydanda verdiğin sözü göreve gelince unuttun.

Çok değil geçtiğimiz sene cari fazla vereceğiz diyordun. Ne oldu rekor cari açık verdik. Sen hala aynı şeyleri söylüyorsun. Zahmet edip de seçim söylemini bile değiştirmiyorsun.

"YENİ YÖNETİM ANLAYIŞI GETİRMEYE TALİBİZ"

Türkiye böyle ucube yönetimi hak etmiyor. İYİ Parti olarak Türkiye’ye yepyeni yönetim anlayışı getirmeye talibiz. Milletimizin iradesine hak ettiği değeri göstermeye talibiz.

İYİ PARTİ BİNASINA İSABET EDEN KURŞUN

Recep Bey çıkmış benden özür bekliyormuş. Utanmasan mermiye saldırdı diye parti binamızı tutuklayacaksın. Bir de senden özür dileyeceğim öyle mi? Hadi oradan be hadi, çok beklersin. Sakın unutma bir bu günlere öyle kolay gelmedik.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ? "ERDOĞAN’DAN ÖZÜR DİLEYEBİLİYOR MUSUN"

İçişleri Bakanlığı bunun faillerini buldu çıkardı. Ne olacak? Hadi bakalım şimdi Erdoğan’dan özür dileyebiliyor musunuz? İlk gün utanmadan sıkılmadan bu iftirayı attın. Şimdi özür dileyebiliyor musun? Dileyemez. Bu bir cibilliyet meselesidir, karakter meselesidir. Onun için 14 Mayıs çok önemli.

LÜTFULLAH KAYALAR İYİ PARTİ'YE KATILDI

Anavatan Partisi iktidarı döneminde bakanlık yapan Lütfullah Kayalar, İYİ Parti'ye katıldı. Kayalar'ın rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Mehmet

    05 Nisan 2023 16:48
    0 0
    Aynı tavrı İmamoğlu davası sonuçlanınca da yapmıştı tabi ya kumar masası deyin sonra oraya muhtaç olun,tükürün yalayın sonra saldıracak yer arayın yanlış yerden akıl alıyor bence kendi siyasi sonunu hazırlıyor ilkesiz,biri yazlık ki bu toplumda bu kafalara bile teveccüh edenler var yazık
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;