GÜNCEL

İmamoğlu'ndan Yıldırım'a yapılan protesto yorumu

Tarih
18 Mayıs 2019
İzlenme
Kişi
Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini iptal etmesinin ardından mazbatası alınan Ekrem İmamoğlu, açıklamalarda bulundu.

Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlatmasının 100. yılı dolayısıyla hazırlanan, Samsun Devlet Opera ve Balesi'nce sahneye konulan Yeniden Doğuş operasının gösterimine katılan AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ı CHP yandaşı seyirciler "Her şey çok güzel olacak" sloganları ile protesto etti.

İmamoğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

"Tarihi günde elbette Samsun'da olacağım. 100 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlatılan kurtuluş mücadelesini hissetmek istiyorum.

"(Binali Yıldırım'a opera binasında yapılan, 'Her şey çok güzel olacak' protestosu yorumu) Keşke sadece alkışlasalardı. Bu tür kutuplaşmaları ben seven birisi değilim. Her yerde nezaketi arayan birisiyim. Toplumun kutuplaşması hepimizi üzüyor. Bazen kötü şeyler oluyor kimse bunu sahiplenmiyor, bir geçmiş olsun demekten imtina ediyor. Bu tür hususlar, bazen sevinci, üzüntüyü paylaşmak tolumun geleneğinde var. Dediğim gibi keşke sadece alkışlasaydılar.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • VATANSEVER

    19 Mayıs 2019 02:00
    3 0
    İkiyüzlülüğe gerek yok.Senin kim olduğunu icraatlarınla cümle alem biliyor.Bilmeyenlerde izlesin. https://www.youtube.com/watch?v=h8eVC5ExhnU
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;