GÜNCEL

İmamoğlu ve İSKİ'ye tepki yağdı! İstanbullulara su faturası şoku

Tarih
30 Haziran 2020
İzlenme
Kişi

İstanbullular İGDAŞ faturasından sonra şimdi de su faturasıyla şaşkınlık yaşıyorlar. Su faturasında yüzde 500-600'lük artış var. Sosyal medyadan su faturasını paylaşanlar arasında 1.245 liralık fatura bile var.

İstanbullular tepkisini sosyal medyadan dile getirdi. 1.245 lira su faturasını paylaşan bir kişi "Malatya'da aylık en fazla 150 TL su faturası ödüyoruz 5 kişiyiz. Bu fatura İstanbul'da 2 kişilik bir ailenin 77 günlük su bedeli." ifadelerini kullandı. 

Başka bir vatandaş ise son 1,5 aydır evinde yaşamadığını evinin su vanasının dahi kapalı olduğunu belirterek kendisine gönderilen 43 TL'lik faturaya tepki gösterdi. Sosyal medyadan tepkilerini gösteren vatandaşlar faturalarının iptali için ise İSKİ'ye başvurdu.

İmamoğlu ve İSKİ'ye tepki

Bir başka tüketici de "Her ay 50-60 TL'yi geçmeyen su faturamız bu ay nasıl oluyor da 225 TL geliyor. Evde iki kişi yaşarken nasıl oldu da bu kadar yüklü bir fatura kesildi." ifadelerini kullanarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ve İSKİ'ye tepki gösterdi.

 

(YeniAkit)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Kemal kaya

    01 Temmuz 2020 18:06
    0 0
    CANAN.IN MİLİTANLARINA MAAŞ ÖDENECEK KÜÇÜK ORTAKLAR FİGEN VE SELONUN PİÇLERİNE MAAŞ ÖDENECEK.ASIL ŞİMDİ HER ŞEÝ ÇOK GÜZEL OLUYOR.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;