Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iptal ve yenileme kararının ardından AFP'ye konuşan Ekrem İmamoğlu, 'Demokrasi için bir devrime önderlik edeceğini' söyledi.
Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iptal ve yenileme kararının ardından tartışmalar sürüyor.
Konuyla ilgili AFP'ye açıklamalarda bulunan İmamoğlu, YSK'nın seçim kararını yorumlayarak şunları söyledi:
"Bizim şu anda yaptığımız şey bir demokrasi kavgası ve demokrasi seferberliğidir. Sonuca ulaştırdığımızda ise bu tabii ki de bir devrim olacak. YSK'nın söz konusu 7 üyesi tarihte birer kara leke olarak yerlerini aldılar, ancak bunu düzeltmek de bizim görevimiz, mücadeleyi sürdüreceğiz."
YORUMLAR
4726 kez izlendi
1678 kez izlendi
1147 kez izlendi
633 kez izlendi
3536 kez izlendi
864 kez izlendi
580 kez izlendi
3622 kez izlendi
2606 kez izlendi
1311 kez izlendi
1768 kez izlendi
634 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.