SİYASET

İmamoğlu AFP'ye konuştu

Tarih
09 Mayıs 2019
İzlenme
Kişi

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iptal ve yenileme kararının ardından AFP'ye konuşan Ekrem İmamoğlu, 'Demokrasi için bir devrime önderlik edeceğini' söyledi.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iptal ve yenileme kararının ardından tartışmalar sürüyor. 

Ekrem İmamoğluKonuyla ilgili AFP'ye açıklamalarda bulunan İmamoğlu, YSK'nın seçim kararını yorumlayarak şunları söyledi: 

"Bizim şu anda yaptığımız şey bir demokrasi kavgası ve demokrasi seferberliğidir. Sonuca ulaştırdığımızda ise bu tabii ki de bir devrim olacak. YSK'nın söz konusu 7 üyesi tarihte birer kara leke olarak yerlerini aldılar, ancak bunu düzeltmek de bizim görevimiz, mücadeleyi sürdüreceğiz."


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Aslı

    10 Mayıs 2019 09:02
    0 0
    Birileri zarftaki neden sadece 1 pusulanın iptal edildiğini halka tane tane anlatmalı. İnternetten o kadar aramama rağmen bir tek Ali Karahasanoğlu anlatmış bu konuyu. Bu bilgi yayılmalı. AKP seçmeni zaten olduğu yerde duruyor oyu değişmez ama kafası karışık olanlar var , onlara anlatılmalı her koldan. Siyasetçile, gazeteciler, tv'de heryerde anlatmalı. Yoksa haklıyken haksız görünecek ve kazanılan seçim önümüzdeki seçimde bu defa gerçekten kaybedilecek.
  • A.Veli Özdemir

    10 Mayıs 2019 04:03
    0 0
    Türkiye'ye demokrasi getirmek mi? Gezi zekalılar! O söylediğiniz demokrasinin Irak, Libya, Suriye, Sudan, Mısır vs yerlere ne getirdiğini gördük! Türkiye'de demokrasi sıkıntısı yok. Adam hem istediği gibi herkese hukuki bir yaptırımı olmayacağını bile bile hakaret edebilecek korkmadan hem de dahasını isteyecek... Acaba o kitaplarında olmayan demokrasi ne olaki diye insan merak etmeden edemiyor. Adamlar resmen yabancı devletleri devleti işgale çağırıyor... Bir de Atatürkçüler...
  • hursit dilaver

    09 Mayıs 2019 15:38
    2 0
    AKPnin bu naifliği, sessizliği aklıma LOZANDAKİ MUSUL KERKÜK konusunu getiriyor.kafa bu olunca istanbul seçimi de kaybedilecek demek.. yazık.LOZANDA MUSUL KERKÜK KONUSU AÇILINCA, ingilizler, 'bu işi lozana sokmayın yahu. biz türklerle kardeşiz zaten. anlaşırız aramızda. merak etmeyİn. bak işte onlar da burda di mi.. canlarımiz, cigerlerimiz onlar deediler ve MUSUYL KERKÜĞÜ BU ŞEKİLDE ELİMİZDEN TEREYAGINDAN KIL ÇEKER GİBİ ALDILAR. şimdi MEİS ADASINA BAKIN. KAZIGI GÖRÜN.
  • hursit dilaver 1

    09 Mayıs 2019 15:33
    3 0
    EYYYY AKP BUNLARA KİBARLİK SÖKMEZ, YAYGARA YAP, BAĞIR, 300 TANE MEBUSUN NE İŞE YARIYOR YAHU. BU KADAR OY ÇALINMIŞ, HIRSIZLIK,İ HİLELER, ADAMLAR, KÜMESLER, TARLALAR OY DEPOSU OLMUŞ.MÜŞAHİTLER TAM BİR ATMACA OlMUŞ. SİZ HALA KİBARLIK PEŞİNDESİNİZ. bagırın ve haklılığınızı hırsızlığı gösterin. utanmayın, korkmayın.
  • hursit dilaver

    09 Mayıs 2019 15:31
    4 0
    tamam işte BEN GUAYDOYUM DEMENİN TÜRKÇESİ BUDUR.zaten beklenen buydu. o kadar seçim hilesinin bizim ezik AKPlilerin anlama zekası yok diye düşündüler. elbet FETÖ düşündü. allah için onlardaki zeka bizimkilere 3 tur bindirir.ama allah ayaklarını dolaştırdı.AKP bu hırsızlıkları nasıl anladı yahu.bravo. ama bak hiç üstüne alına yok. aaaa. olur mu ayol modunda hepsi.biz de de eziklik ve ifade olmayınca onlar haklı ve magdur oluyorlar.
  • hursit dilaver

    09 Mayıs 2019 15:28
    1 0
    başkan olursan İSTANBULU KOSTANTİNOPOLİS YAPTIRMIYACAĞIZ DESEN ÇOK ŞIK OLURDU. DE BE BAŞKAN. BİZ DE RAHAT EDELİM. KORKUMUZ BİR İŞGALDE RUMELİ TARAFININ AB VE NATO İŞGAL BÖLGESİ OLMASI. BİLİRMİSİN, DOĞU BATI ALMANYA VARKEN doyçe welle NAMLI RADYO BERLİN İÇİN sovyet işgal bölgesi DERDİ. SEN BİZE BUNU DEDİRTMEZSİN Dİ Mİ. çünkü senİn ruşen bir İŞGAL LAFI ETTİ AMA KVIRDI TABİ. NE AYAK BU BAŞKAN YAHU..
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;