CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, sosyal medya hesabından Erdoğan'ın Meclis'te yemin ettiği fotoğrafları paylaşarak hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) yemin ederek yeni sistemde resmen görevine başladı. CHP'liler yemin sırasında Meclis'te ayağa kalkmadı. Külliye'deki törene davet edilen Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce de davetleri geri çevirdi.
Ancak CHP'de farklı bir siyasetçi var: İlhan Kesici.

"DEVLETİMİZ VE CUMHURİYETİMİZ İLELEBED PAYİDAR OLSUN"
Twitter hesabından Erdoğan'ın yemin sırasındaki fotoğrafları paylaşan CHP'li vekil şunları söyledi:
"Cumhuriyetimizin 3. Dönemi 09.07.2018 tarihi itibariyle Sayın Devlet Başkanı-Cumhurbaşkanımızın TBMM’de yemin etmesiyle başlamış bulunmaktadır. Allah vatanımız, devletimiz, milletimiz ve halkımız için hayırlı uğurlu etsin. Devletimiz ve Cumhuriyetimiz ilelebed payidar olsun."

CHP'LİLER RAHATSIZ
İlhan Kesici'nin bu paylaşımına kısa süre içerisinde CHP'li takipçilerden büyük tepkiler geldi. Takipçiler tebrikten duyulan rahatsızlığını iletti.

YORUMLAR
4734 kez izlendi
1678 kez izlendi
1148 kez izlendi
641 kez izlendi
3537 kez izlendi
865 kez izlendi
581 kez izlendi
3622 kez izlendi
2607 kez izlendi
1312 kez izlendi
1768 kez izlendi
634 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.