Milli Savunma Bakanlığı’ndan devir teslim töreni gerçekleşti. Bakanlık görevini Nurettin Canikli’den alan eski Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar açıklamalarda bulundu.
FETÖ İLE MÜCADELE ÖNEMLİ
FETÖ ile mücadele meselesi önemli. Biz gerçekten 2015'te başlayan yeni mücadele döneminde, teröre karşı mücadelemizi sürdürürken, teröristleri kazdıkları çukura gömerken maalesef 15 Temmuz’la karşılaştık. Ama bunun üstesinden geldik.Sayılarla oynamakla beraber, bu hainler temizlendikten sonra TSK'nın güçlendiğini gördük. Yapılan faaliyetlerde artış olduğunu müşahede etmekten de büyük kıvanç duyuyoruz.
KOMŞULARLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLACAĞIZ
Diyoruz ki biz komşularımızla iyi komşuluk ilişkileri içinde, dostane, barış içinde hayatımızı sürdürmek istiyoruz. Fakat aynı zamanda asil milletimizin iğne ucu kadar menfaatine halel gelmesine müsaade etmeyeceğimizi her fırsatta söyledik, söylemeye devam ediyoruz. Silahlı kuvvetlerimizin, ordumuzun görevini daha iyi yapmasını sağladığınız için ben teşekkür ediyorum.
ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR ETTİ
Sayın cumhurbaşkanımıza da saygılarımı şükranlarımı sunuyorum. Ağustos 2015'te Genelkurmay Başkanı olduğumda da dediğim gibi "Allah utandırmasın" deyip görevimize başlıyoruz. Teşekkür ediyorum.
"YERLİ KAYNAKLARLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Öte yandan Akar, şunları da söyledi: "Ülkemizin ve milletimizin güvenliğini, birliğini, bütünlüğünü, egemenlik ve bağımsızlığını sağlamak için milli ve yerli kaynaklarımızı seferber ederek güçlü şekilde bu koruma ve kollama işlerimizi yürütebilmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz."
ÇİÇEK ESPRİSİ
Hiç yorum yapılmamış
4843 kez izlendi
1721 kez izlendi
1178 kez izlendi
662 kez izlendi
3542 kez izlendi
871 kez izlendi
593 kez izlendi
3632 kez izlendi
2616 kez izlendi
1318 kez izlendi
1773 kez izlendi
641 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.