Liberal Demokrat Parti lideri Alexander Pechtold ve parti üyesi Wouter Koolmees, Hollanda'nın Lahey kentindeki yeni hükümeti kurma görüşmelerine el ele girdi.

Ülkede tartışma yaratan olay geçtiğimiz Pazar günü Arnheim kentinde meydana gelmişti. Saldırıya uğrayan iki kişiden biri Vernes-Sewrata, Hollanda basınına yaptığı açıklamada, "Normalde el ele yürümeyiz. Ama gece saat geçti ve yemekten çıkmıştık çok keyifliydik. Altı ila sekiz Fas asıllı genç bize saldırdı." dedi.

Saldırı sonrası birçok erkek sosyal medya hesaplarından "el ele tutuşma" fotoğrafları paylaştı. Hollanda'da aktif durumda bulunan LGBT örgüt yetkilileri, hükümetten, topluluklarını hedef alan şiddet suçlarına öncelik vermesini ve cezaları artırmasını istiyor.


Hiç yorum yapılmamış
4453 kez izlendi
1586 kez izlendi
1069 kez izlendi
560 kez izlendi
3498 kez izlendi
822 kez izlendi
544 kez izlendi
3588 kez izlendi
2570 kez izlendi
1278 kez izlendi
1735 kez izlendi
594 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.