GÜNCEL

Hırsızlıkla suçladığı genç, kamera karşısına geçip Ümit Özdağ'ın iddiasını çürüttü

Tarih
10 Şubat 2023
İzlenme
Kişi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın sosyal medya hesabından "Suriyeli bir kişi itfaiye personelinin telefonunu çalıyor" iddiası sonrası gündeme gelen genç, hakkındaki suçlamaya yanıt verdi. Özdağ'ı provokatörlük yaptığını söyleyen genç, "Telefonumu arka cebimden aldım, ön cebime koydum. Ben Suriyeli değilim, ben Türk Vatandaşıyım. Hırsız hiç değilim. Diyanet Vakfı'nda hafız biriyim. 2-3 gündür depremzedelere yardım götürüyoruz" dedi.






Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, gün içerisinde sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak "Mavi yağmurluklu Suriyeli canlı yayında itfaiye erinin telefonunu çalıyor" ifadelerini kullandı.

O GENÇTEN AÇIKLAMA GELDİ

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu iddia sonrası Özdağ'ın hırsızlıkla suçladığı gençten açıklama geldi. Özdağ'ın provokatörlük yaptığını ifade eden genç, "Ben Türk Vatandaşıyım. Hırsız hiç değilim, ben Diyanet Vakfı'nda hafız biriyim. 2-3 gündür depremzedelere yardım götürüyoruz" dedi.

BİR AÇIKLAMA DA İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'NDAN

Konuyla ilgili bir açıklama da İletişim Başkanlığı'ndan geldi. İtfaiye erinin telefonun çalındığı iddiasının gerçek dışı olduğuna dikkat çekilen açıklamada "Manipülatif içerikler karşısında vatandaşlarımızın dikkatli olmaları ve asılsız iddialara itibar etmemeleri önem arz etmektedir" denildi.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;