SİYASET

Hasip Kaplan'dan Mansur Yavaş'a ağır sözler...

Tarih
19 Mart 2019
İzlenme
Kişi

Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın dün katıldığı programda yaptığı konuşma HDP'lileri çok kızdırdı.

Yavaş'ın ''HDP'lilerin topluma kazandırılmasını düşünüyorum'' sözlerine Sırrı Sakık'ın ardından bir tepki de Hasip Kaplan'dan geldi.

EDEPSİZ...
Kaplan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Yavaş'a sert sözlerle yüklenerek ''Mansur Yavaş Seni öyle bir rehabilite Ederizki,feleğin şaşar. Aklın tavana vurur, Edepsiz..!'' ifadelerini kullandı.

Hasip Kaplan'dan Mansur Yavaş'a ağır sözler...
Yavaş’ın ''Ben HDP'lileri terörist olarak görmüyorum. HDP'lilerin topluma kazandırılmasını düşünüyorum, tek adam pençesinden kurtarılması gerektiğini düşünüyorum. Böyle bir söz de etmedim. 7 Haziran'da HDP 80 milletvekili çıkarmıştı, 1 Kasım'da 40'a indi, yarısı AK Parti'ye verdi. HDP'nin hepsini terörist olarak görmek yerine, bir kısmını PKK'nın pençesinden kurtarmak gerektiğini düşünüyorum" sözleri HDP Muş Belediye Başkan Adayı Sırrı Sakık'ı kızdırdı. Sakık sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Yavaş'a tepki göstererek ''HDP’liler topluma kazandırılmalı diyen kişi şunu demek istiyor. Kürtler ve HDP’liler hepsi kriminal bir halktır, suçludur. Rehabilite edilerek kötü yoldan kurtulabilrler. Bence siz kendinizi topluma kazandırmayın. Umutsuz vakkasınız çünkü.'' ifadelerini kullandı. 

 Sırrı Sakık'tan Mansur Yavaş'a sert sözler...


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • habib uyar

    19 Mart 2019 22:04
    1 0
    CHP liler iyi partililer haliniz pür mealiniz. parti liderlerinizin ortaklık kurduğu HDP nin iki sözcüsünün demeci ..sadet partililer kara mollaya dur deyin gittiği yolun yanlışlığını anlaması için harekete geçin.
  • hursit dilaver

    19 Mart 2019 15:40
    1 0
    ADAM,' HATAYDA BARAJ MI YAPILMIŞ, BAŞKANA SORDUM, NE BARAJI, HİÇ BİR ŞEY YAPILMADI'demiş. KEMAL BEY GÜLEREK ANLATIYOR VE TAYYİP BEYİ ALAYA ALIYOR.bir DSİli ya da akpli hatayda diyemiyor ki, afişe edemiyor ki, 7 tane baraj,3 tane gölet yapıldı..yoook işte yoook. eziklik,umursamazlık böyle.BU TEŞKİLATLA AKP SEÇİM KAZANIRSA BENDEN ÇEKECEĞİ VAR. BİLSİNLER.
  • hursit dilaver

    19 Mart 2019 15:38
    1 0
    bu lafları bizim AKP takımı bilboardalara koca koca yapıştırsa ya. yoo beceremezler,ya da umurlarında olmaz. ben 1 nisanda göreceğim bu gurur, enaniyet kumkumalarını.
  • KULLO

    19 Mart 2019 11:48
    1 0
    "Sakık açıklamasındaki ''HDP’liler hepsi kriminal bir halktır, suçludur. Rehabilite edilerek kötü yoldan kurtulabilrler. " METNİN BU KISMI TAMAMEN DOĞRU. sadece Kürt halkı ile ikiyüzlü HDPKK'lı siyasetçilerin arasına bir kalın çizgi çekmek gerekir.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;