CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dünkü grup toplantısında "Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aileden sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette o da konuşmuyor" şeklindeki sözlerinin yankıları sürüyor.
Konuyla ilgili Hürriyet gazetesindeki köşesinde bir değerlendirmede bulunan Gülse Birsel, isim vermeden Kılıçdaroğlu'na "terbiyesiz" dedi. İşte Gülse Birsel'in yazısındaki ilgili kısım;
"Kabadayılığın, kabalığın, terbiyesizliğin (en azından bizim gözümüzde) bir sempatisi, popülaritesi yok. Siyasetçiler var zannediyor galiba ama yok! Nazik ve saygılı olursanız, biz de size saygı duyarız.
Ensar Vakfı konusundaki aşırı kollamacı, yanlış, sorumsuz tavrını sonuna kadar eleştirdiğimiz, hatta dehşet verici bulduğumuz halde, bir hanım bakan için de 'önüne yatmak' ifadesi kullanılmamalı."
Hiç yorum yapılmamış
4453 kez izlendi
1586 kez izlendi
1069 kez izlendi
560 kez izlendi
3498 kez izlendi
822 kez izlendi
544 kez izlendi
3588 kez izlendi
2570 kez izlendi
1278 kez izlendi
1735 kez izlendi
594 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.