Fatih Portakal, Sözcü gazetesi yazarları ve çalışanları hakkında hazırlanan 'FETÖ' iddianamesi ile ilgili olarak "Yok artık gündemine geldik. Herkes FETÖ'cü olarak alınabilir. Bu sözü, bu cümleyi kurduktan sonra yarın beni de alırlar. Sizi de alırlar, herkesi alabilirler" dedi. Portakal, "Geçmişte manşet atanlar kitap yazanlar, onlara dokunulmaz" tepkisini gösterdi.
Portakal, FOX TV yayınında Sözcü yazarları Emin Çölaşan, Necati Doğru ve çalışanları hakkında hazırlanan FETÖ iddianamesi ile ilgili "Yok artık dediğimiz olay Emin Çölaşan yılların gazetecisidir. Necati Doğru yılların gazetecisidir. Ergenekonla başlayan Balyozla devam eden o kumpas davalarına nasıl tavır aldıklarını bilirsiniz. Sayın savcı üye olmamakla diye bir tabir kullanıp FETÖ suçlaması yöneltiyor" ifadesini kullandı.
Portakal, iddianameden "Şekil olarak FETÖ'ye karşı olmak, ağır şekilde eleştirmek, örgütle davalı ya da davacı olmanın hatta açıkça hakaret etmenin başlı başına FETÖ'yü desteklememek ya da esasta FETÖ'cü olmamak sonucunu doğurmayacağı" bölümünü hatırlatarak "Bu sözü bu cümleyi kurduktan sonra yarın beni de alırlar sizi de alırlar herkesi alabilirler. Ama geçmişte manşet atanlar kitap yazanlar onlara dokunulmaz. Bu ülkede Genelkurmay Başkanı bile gözaltına alınmıştı" diye konuştu.(T24)
YORUMLAR
4204 kez izlendi
1481 kez izlendi
967 kez izlendi
489 kez izlendi
3467 kez izlendi
786 kez izlendi
512 kez izlendi
3555 kez izlendi
2538 kez izlendi
1248 kez izlendi
1705 kez izlendi
560 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.