SİYASET

Eski Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak'ın oğlu İYİ Parti'ye geçti

Tarih
28 Ekim 2019
İzlenme
Kişi

Eski Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın avukat oğlu Muhammet Furkan Kamalak, İYİ Parti’ye geçişini “Olmaktan mutlu olduğum yerdeyim” diye duyurdu.

Eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın 2011’deki ölümünün ardından 2016’ya kadar iki dönem Saadet Partisi Genel Başkanlığı görevinde bulunan Mustafa Kamalak’ın avukat oğlu Muhammet Furkan Kamalak, İYİ Parti’ye geçti.

Oğul Kamalak 27. dönem seçimlerinde Saadet Partisi’nin Ankara 2. bölge 4. sıra milletvekili adayıydı.

furkan kamalak ile ilgili görsel sonucuYeni Akit'ten Sezai Erhan'ın haberine göre Saadet Partisi hakkında olumsuz konuşmanın yanlış olacağını belirten Kamalak, “İçinde doğup, büyümüş olduğum parti hakkında olumsuz konuşmak veya nedenleri ortaya sermek tabiki yanlış ve yakışıksız olacaktır. Ancak söyleyebileceğim tek şey bu ülke için gerçekten birşeyler yapabilmek tüm uğraşım” ifadelerini kullandı.

'Bir şeylerin gerçekten kararlı, istikrarlı bir şekilde mücadele edenlerle olacağını gördüm'

Saadet Partisi'nden milletvekili adayı olmasına rağmen neden İYİ Parti’ye geçtiğine yönelik değerlendirmede bulunan Kamalak, “Ancak yanlış olduğunu düşündüğüm bir takım şeylerden sonra bir şeylerin gerçekten kararlı, istikrarlı bir şekilde mücadele edenlerle olacağını gördüm” dedi.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • İbo

    28 Ekim 2019 15:07
    0 0
    Acayip
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;