GÜNCEL

Erdoğan kabinede revizyon yapacak mı? Binali Yıldırım açıklık getirdi

Tarih
23 Temmuz 2019
İzlenme
Kişi

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İstanbul'da yapılan Türk-Amerikan İş Geliştirme Konseyi sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Kendisi karar verecektir"

Yıldırım, "Sayın Cumhurbaşkanımız bugünlerde Ankara dışında. Hepimiz insanız. Dinlenmeye ihtiyacı var ama cumhurbaşkanımız tatilde bile dinlenmez. Orada da çalışır. Çalışmalarını bulunduğu yerde devam ettiriyor. Cumhurbaşkanımızın gerek kabine konusunda gerekse diğer konularda hangi adımları atacağına kendisi karar verecektir." ifadelerini kullandı.

"Pozisyonun ne olacağının önemi yok"

Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: Ülkemizin geleceği için, milletimizin refahı için, sorunların çözümü için biz bugüne kadar gayret ettik bundan sonrada gayret edeceğiz. Pozisyonun ne olacağının önemi yok.

Kaynak : İnternet Haber



 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • HAK DAVA

    23 Temmuz 2019 19:34
    0 1
    BU HURSİT DİLAVER TAMDA DİLAVERMİŞ SAÇMALADIKCA SAÇMALIYOR ULAN GİDİP KAFİR CHP YE CEMAATİM DİYE DESTEK VEREN SOYSUZLARIN YATACAK YERİ VARMI MEMLEKETİ AMERİKAYA PEŞKEŞ ÇEKEN CHP NİN İYİ-NİN SAADETİN HDPKK NIN YATACAK YERİ VAR MI ŞU MEMLEKETTE VARSA YOKSA YİNE AK PARTİ VAR AMA MERAK ETMEYİN AK PARTİYİDE ERDOĞANIDA MUMLA ARAYACAKSINIZ TIPKI IRAKLILARIN LADİNİ ARADIĞI GİBİ
  • hursit dilaver

    23 Temmuz 2019 17:04
    0 1
    akıma gelmişken diyeyim,dertleriniz meclisteki mebus ve senatörlere yazarsınız.bakın benin 968de dayım senatördü ve şehrinde de forsluydu.ona meclisteki o soyunma dolabı kılıklı dolaplarına her gün mektuplar gelirdi.yandaki arkadaşlarına da.tabi ahaliden gelirdi.kusura bakmayın ama,ben onların hepsini,çöpe atardım.ne okumaya vakit olurdu,ne de ilgilenmeye.yani boşuna yazıp durmayın.şimdi cimer, İBB falan var mail edin yeter. hemen de cevap verirler de mutlu olursunuz.gereği onlara kalmış tabi
  • hursit dilaver

    23 Temmuz 2019 16:58
    1 1
    bu değerli insanı BİR FARUK GÜRLER YAPTINIZ YA EY AKEPE..yatacak yeriniz yok. gidin sahillerde tatillerinizi yapın.çook hakettiniz zaten.. istanbulu, antalyayı,adanayı vermenin huzur içinde denize girin,yüzün, balık tutun, kumda kumlanın.nasıl olsa mebusluktan sonra emeklilik aileleriniz için de garantı.AKP batmış, tayyip bey gitmiş. umurunuzda mı olacak.emeklilik garantı.( O KANUNLARI DA CHP BÜROKRASİSİ ZAMANINDA SİZLER İÇİN YAPTI. CHPYE FAZLA SALDIRMAYIN DİYE)
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;