Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın da aralarında olduğu devlet yetkilileri ile birçok kişinin kişisel verilerinin çalındığını iddia eden İbrahim Haskoloğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşım nedeni ile Üsküdar'daki evinde gözaltına alınmıştı.
Tutuklanarak cezaevine gönderildi
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesi'ne getirilen Haskoloğlu'nun emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı savcılıkça tutuklandığı öğrenildi.
Haskoloğlu Twitter hesabındaki mesajında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın kimliklerini de paylaşarak şu ifadeleri kullanmıştı:
Yaklaşık 2 ay önce yayındayken bana bir hacker grubu ulaştı. E-Devlet ve devlete ait sitelerden verilerin çalındığını söylediler. Verileri hala da sızdırıyor olduklarını belirttiler. Bazı devlet yetkililerinin bilgilerini benimle paylaştılar. Buna yeni kimlik kartları da dahil.

(Yeniakit)
Hiç yorum yapılmamış
4453 kez izlendi
1586 kez izlendi
1069 kez izlendi
560 kez izlendi
3498 kez izlendi
822 kez izlendi
544 kez izlendi
3589 kez izlendi
2570 kez izlendi
1278 kez izlendi
1735 kez izlendi
594 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.