Türkiye dün güne İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik başlatılan yolsuzluk ve terör soruşturmasıyla uyandı.
Terör örgütü PKK ile ortak hareket etme, PKK üyelerini işe yerleştirme, yolsuzluk ve rüşvet suçlamalarının yöneltildiği iki farklı dosyada 106 şüpheli bulunuyor.
Bu kapsamda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte şu ana kadar 87 kişi gözaltına alındı..
Soruşturma devam ederken, konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir açıklama geldi.
Olayın CHP'nin kendi sorunu olduğunu ve CHP'nin iddialara cevap veremediğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çünkü hepsinin ve çok daha fazlasının doğru olduğunu, gerçek olduğunu en iyi kendileri biliyor. Hatta bu bilgi ve belgelerin çoğunun bizzat kendi partilileri tarafından yargıya aktarıldığının da farkındalar" dedi.
"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DOĞRU SÖYLÜYOR"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu ifadelerine muhalif kimliğiyle bilinen gazeteci Enver Aysever'den destek geldi..
"CHP'LİLER ARKA ARKAYA İHBARDA BULUNMASAYDI BU İŞ BURAYA GELMEZDİ"
KRT TV canlı yayınında konuşan Aysever, şu ifadeleri kullandı:
Cumhurbaşkanı Erdoğan çok ilginç bir iddiada bulundu ve maalesef doğru. Ya arkadaş bize saldırıyorsunuz da CHP'liler içeriden sürekli bize meseleleri aktarıyorlar. Doğru.
CHP'liler arka arkaya bu ihbarlarda bulunmasaydı, bu iş buraya kadar gelmezdi
Hiç yorum yapılmamış
4454 kez izlendi
1586 kez izlendi
1070 kez izlendi
560 kez izlendi
3498 kez izlendi
822 kez izlendi
544 kez izlendi
3589 kez izlendi
2572 kez izlendi
1279 kez izlendi
1735 kez izlendi
596 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.