Sabah gazetesi, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun bitirdiği İstanbul Üniversitesi (İÜ) İşletme Fakültesi İngilizce İşletme Bölümü'ne illegal yolla kayıt yaptırarak girdiğini iddia etti. İmamoğlu, habere ilişkin yaptığı açıklamada "Ne yapacaklarını şaşırdılar. Bu sabah da benim diplomamla ilgili haber yapmışlar ama altını çizelim, olan diplomamla ilgili" dedi.
Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran seçimine günler kala açıklamalarda bulundu. İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:
"ATILAN TAKLALARI HEPİNİZ İZLİYORSUNUZ"
"Son dönemde atılan taklaları hepiniz izliyorsunuz. Ben bu asimetrik ötesi taklanın biçimini hayatımda hiç görmedim. Ne yapacaklarını şaşırdılar. Konuşmadıkları konu da kalmadı. Bu sabah da benim diplomamla ilgili haber yapmışlar ama altını çizelim; olan diplomamla ilgili."
DİPLOMA İDDİASI
Sabah gazetesinde yer alan haberde, İmamoğlu'nun İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'ne 'illegal' yollarla kayıt yaptırarak girdiği iddia edildi. Haberde, Ekrem İmamoğlu'nun bitirdiği İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İngilizce İşletme Bölümü'ne illegal yolla kayıt yaptırarak girdiği ifade edildi.
Hiç yorum yapılmamış
4453 kez izlendi
1586 kez izlendi
1069 kez izlendi
560 kez izlendi
3498 kez izlendi
822 kez izlendi
544 kez izlendi
3589 kez izlendi
2570 kez izlendi
1278 kez izlendi
1735 kez izlendi
594 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.