SİYASET

Ekrem İmamoğlu Hz. Yuşa Türbesi'ni ziyaret etti

Tarih
29 Mart 2019
İzlenme
Kişi

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da gerçekleştirdiği türbe ziyaretinden fotoğrafları, sosyal medya hesabından paylaştı.

İmamoğlu, İstanbul'da yaşayan 16 milyon vatandaşın geleceği için dua ettiğini belirtti.

Ekrem İmamoğlu Hz. Yuşa Türbesi'ni ziyaret etti"MUTLU BİR GELECEK İÇİN DUA ETTİM"

CHP adayı paylaşımında, "Beykoz'da Hz. Yuşa Türbesi'ni ziyaret ederek 16 milyon İstanbulluya mutlu bir gelecek için dua ettim. Hz. Mevlana'nın da güzel bir sözü var; 'Yapraksız kaldın diye gövdeni kestirme. Zira bu işin baharı var.' diye. Bahar, umuttur. Tam da baharın o güzel günlerindeyiz." ifadelerini kullandı.(Ensonhaber)

Ekrem İmamoğlu Hz. Yuşa Türbesi'ni ziyaret etti

Seçimler öncesi Cuma namazında boy gösteren Muharrem İnce'nin daha sonraki Cumalara gidip gitmediği bilinmiyor. 
muharrem ince cuma ile ilgili görsel sonucu
Aynı şekilde Selahattin Demirtaş da bir dönem cuma namazında görüntülenmişti
demirtaş cuma ile ilgili görsel sonucu

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • HAK DAVA

    29 Mart 2019 16:10
    4 0
    24 HAZİRAN SEÇİMLERİNDEN ÖNCE DE KOMİNİST MUHARREMDE TÜRBE TÜRBE CAMİ CAMİ GEZDİ AMA SANDIKTA GÖMÜLDÜ BUNUN SONUDA AYNI O ZAMANDA DEMİŞTİM AMERİKALILAR ZENCİLERİ OLİMPİYATLARDAN OLİMPİYATLARA SEVERLER CHP DE MÜSLÜMANLARI SEÇİMDEN SEÇİME SEVER BİRİSİ MADALYA VE ŞAMPİYONLUK İÇİN BİRİSİDE OY KOPARMAK İÇİN
  • hursit dilaver

    29 Mart 2019 15:32
    1 0
    imamoğlu keşke tek başına girip dua etseydi.o kadar CHPlinin orada dua edeceği hususu, geçen gün ezan okurken bir partili muhteremin hoca ve ezan için dediğini unutmadık. o adam gerçek CHPlidir.CHPnin değişmez bir kuralı vardır. o da 6 oktur.Ata koymuş ve ona uyacaksın.yahu bu CHP 1950den önce digerleri gibi yuşa türbesini de yasaklamamışmıydı. kamalist laikçiler bunu aforoz ederlerse karışmam.fuat uğur yayınladı. CHPye oy vermeyen müslüman değil diyen CHPli başkan var be.
  • hursit dilaver

    29 Mart 2019 15:24
    0 0
    muharrem ince de tam bir kemalist ve laik, sekuler, aydınlanmacı,yogacı, kuantumcu,kosmoscu olduğundan paşası olan ismet gibi cumayı evinde tek başına gizlice kılıyordur. bu resim de başkanlık adaylığında milleti ikna ettmek için yalvar yakar edilip çekilen resim zaar. fotoya dikkat diger cemaat daha geride ve silikçe olmasına ragmen muharrem sanki özel zumlanmış,beden büyütülmüş ve parlak hale getirilmiş.
  • hursit dilaver

    29 Mart 2019 15:20
    0 0
    HDPliler namaz da ayakta ama diger cemaat oturmuş. arka sıradakiler de oturmuş.bunların uygulamada oturmaları lazım..çünkü geridekiler sonradan gelmiş olur,namazdadırlar. bu resim şüpheli kardeşim, araştırın. ellerini doğru bağlamişlar.ama kandildeki hainn sürüsü, namazla alay ederlerkenki filmleri var be.. bunları görüp kızmasınlar..ya da görevden azletmesinler. galiba da ikisini de ettiler
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;