GÜNCEL

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu Kılıçdaroğlu'nun yanında olduklarını ifade etti

Tarih
24 Mart 2023
İzlenme
Kişi

CHP Genel Merkezi'nde yaklaşık 45 dakika süren görüşmenin ardından Serdaroğlu ve Kılıçdaroğlu açıklama yaptı.

Serdaroğlu ile Türkiye'nin sorunlarını masaya yatırdıklarını dile getiren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Deprem olayını ve yaşadığımız deprem felaketinde yaraların nasıl sarılacağı konusunda, neler yapmamız gerektiği konusunda karşılıklı düşüncelerimizi aktardık. Ziyareti için kendisine ve arkadaşlarına teşekkür ederim." dedi.

ERDOĞAN İÇİN TEPKİ ÇEKEN SÖZLER

Halkın oylarıyla cumhurun başına gelen Erdoğan için tepki çeken ifadeler kullanan Serdaroğlu "Şimdi Türkiye'nin en önemli meselesi. Organize suç örgütü gibi çalışan AKP'nin adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir daha seçilmemesi mücadelesidir. Bu, Türkiye'nin en önemli meselesidir. Doğru Parti'nin geleceğinden de önemlidir. CHP'nin geleceğinden de önemlidir. Onu demokratik yollarla sandıktan indireceğiz." dedi.

- "KENDİLERINİ TEBRİKE GİDEN İLK BİZ OLACAĞIZ"

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu da Türkiye'nin tarihi bir seçime gittiğini belirterek, seçim şartlarının iktidar tarafından karışık hale getirildiğini öne sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3'üncü kez bu göreve aday olamayacağını savunan ve bu nedenle YSK'ye itirazda bulunduklarını kaydeden Serdaroğlu, "İnşallah YSK, anayasayı ihlal suçu işlemez." ifadelerini kullandı.

Serdaroğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığını destekleyeceklerini bildirerek, "Kendilerini tebrike giden ilk biz olacağız." dedi.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Anti chpli

    24 Mart 2023 17:36
    0 0
    Siz ancak rakı devirirsiniz
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;