GÜNCEL

Diyarbakır'da PKK provokasyonu! CHP'li Sezgin Tanrıkulu sahip çıktı

Tarih
13 Ocak 2024
İzlenme
Kişi

PKK ve destekçileri provokasyona doymuyor.

Toplum içinde sürekli gerilimi artırmak için fırsat kollayan terör örgütü bu kez Diyarbakır'da ortaya çıktı.

Sur ilçesinde, toplanan kalabalığın arasına giren Rudaw Tv Diyarbakır muhabiri Maşallah Dekak, Kürtçe terör propagandası yapmaya kalktı.

Olay yerinde bulunan ve durumu fark eden bir gencin Dekak'ın yanına gelerek provokasyona engel olması kameralara yansıdı.

"Burası Türkiye akıllı olun"



"Burası Türkiye Cumhuriyeti toprakları ulan, akıllı olun."
 ifadelerini ile bölücülere had bildiren gencin görüntüleri beğeni toplarken, yine her zamanki gibi provokasyona CHP sahip çıktı.

DEM Parti milletvekilleri ile yakınlığı bilinen CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, provokasyona sahip çıkmak için sosyal medyada paylaşımlarına başladı.

CHP'li Tanrıkulu sahip çıktı

TR705 kodlu Sezgin Tanrıkulu, 2022 yılına Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala ile başladıProvokasyona çalışan Rudav muhabirine geçmiş olsun dileklerini sunan Tanrıkulu, 'basın özgürlüğü' deyiminin arkasına gizlendi.

Tanrıkulu şu ifadeleri kullandı:

Diyarbakır'da haber takibi esnasında saldırıya uğrayan Rudaw muhabiri Maşallah Dekak'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.  

Halkın haber alma hakkı için basın faaliyeti yürüten gazetecilere dönük baskıları ve saldırıları kınıyorum. Bu tip saldırıları cezasız kalmamalı, etkin ve caydırıcı cezalar uygulanmalı.

 


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;