GÜNCEL

Depremde kızını kaybeden Orhan Aydın CHP'ye ateş püskürdü!

Tarih
17 Ocak 2024
İzlenme
Kişi

Hatay'da kentsel dönüşümü engellediği için binlerce insanın ölümüne neden olan ve CHP tarafından tekrar büyükşehir belediye başkanlığına aday gösterilen Lütfü Savaş'a tepkiler artarak devam ediyor.

Lütfü Savaş'ın adaylığına tepki

Asrın felaketinde Hatay'da annesi ile birlikte yaşayan kızı Eylem Şafak Aydın'ı kaybeden ve muhalif kimliğiyle bilinen tiyatro sanatçısı Orhan Aydın, CHP'nin Lütfü Savaş'ı yeniden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday göstermesine tepkisini katıldığı Halk TV yayınında gösterdi.

"Sizden olmayanları düşman görmek gibi bir geleneğin içinden geliyorsunuz"

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'tan açıklamalarLütfü Savaş'a ateş püsküren Aydın, şunları söyledi:

CHP belediyesi ve il yönetimi depremde ayağa kalkmayı becerebilmeliydi. Ben belediye başkanı olsaydım dünyayı ayağa kaldırırdım. Ama belediye nerede, yok. Niye koordinasyonun içinde yoksunuz? Niye, çünkü sizden olmayanları düşman görmek gibi bir geleneğin içinden geliyorsunuz.

"Su faturası gönderilen Hatay halkı mı yeniden oy verecek?"

Oyuncu Orhan Aydın'ın kızı Eylem Şafak Aydın hayatını kaybetti - Son Dakika Magazin Haberleri | N-Life 11 ay sonra belediye tarafından evlerine su faturaları gönderilen Hatay halkı mı yeniden oy verecek? Beni bağışlasınlar CHP'li dostlar, seçim tamamıyla yanlıştır. Geleceğimizi karartır. Bu ülkenin kurucu partisi olduğunu söyleyen orada belediye başkanlığı yapan beyefendi neredesin? CHP'nin tekrar bu zatı belediye başkan adayı olarak göstermesini kabul edemiyor, kabullenemiyorum.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;