Türkiye, terör örgütlerinin koordineli saldırılarına maruz bırakılan, yurt dışındaki müttefikleri tarafından yalnız bırakılan, yurt içinde de HDP lideri Demirtaş gibileri yüzünden sırtından vurulan milletinin huzuru için Suriye'ye girdi.
Ülkemize karşı yapılan terör saldırılarının ana üssü haline gelen Suriye'de, IŞİD'in kontrolünde olan Cerablus'a yönelik harekat PYD'yi, doğal olarak Türkiye'deki uzantısı HDP'yi de telaşlandırdı.
IŞİD'den sonra sıranın kendilerine de geleceğini bilen PYD açıklama yaparak Türkiye'nin Cerablus harekatına tepki gösterdi.

Terör örgütünün eli ayağı olan Selahattin Demirtaş ise gelişmeleri sessiz sedasız Güney Afrika'dan seyrediyor.
Hatırlanacağı üzere Demirtaş, PYD'nin Suriye'deki ilerleyişine destek olmuş, tepki gösteren Başbakanımıza ise "Mal mal izleyeceksin" gibi üslupsuz sözler sarf etmişti.
Şu an Türk ordusunun Cerablus'taki ilerleyişini Demirtaş'ın 'ne şekilde izlediği' merak konusu..
Hiç yorum yapılmamış
4454 kez izlendi
1586 kez izlendi
1070 kez izlendi
560 kez izlendi
3498 kez izlendi
822 kez izlendi
544 kez izlendi
3589 kez izlendi
2572 kez izlendi
1279 kez izlendi
1735 kez izlendi
596 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.