GÜNCEL

Cüneyt Özdemir bombayı patlattı: Seçim hezimeti gümbür gümbür geliyor

Tarih
23 Mayıs 2022
İzlenme
Kişi

Sosyal medya hesabından bomba niteliğinde paylaşımlarda bulunan gazeteci Cüneyt Özdemir, muhalefetin ısrarla yaptığı hatalar nedeniyle bir kez daha hezimete uğrayacağını ve Başkan Erdoğan'ın seçimleri yine kazanacağını itiraf etti.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, sosyal medya hesabından çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

Muhalefetin ısrarla yaptığı hatalar nedeniyle bir kez daha hezimete doğru ilerlediğini belirten Özdemir "Muhalif arkadaşların kibarlıklarından ya da çekindiklerinden söyleyemediklerini ben söyleyeyim; Muhalefet gümbür gümbür 1994 İstanbul Yerel Seçimlerindeki hezimete doğru gidiyor. Üstelik aynı hataları birebir yaparak" dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olma konusundaki ısrarının Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın en büyük avantajı olduğunu aktaran Özdemir şöyle devam etti:

"Küçük hesaplar, kişisel kaygılar, 'ben'cillikler, organize olamamalar, yanlış adaylar ile seçime girmekte ısrar etmeler... 94 İstanbul seçimleri neredeyse Erdoğan'a armağan edilmişti. Şu anda da yapılan farksız değil. Kılıçdaroğlu'nun adaylık ısrarı Erdoğan'ın en büyük avantajı. Tıpkı 94 İstanbul yerel seçimlerinde olduğu gibi doğru ve tek aday çıkartıldığında en az %10- %15 farkla alınabilecek bir seçim yanlış aday ısrarı nedeniyle ikinci turda bir kaç puanla Erdoğan'a yine yeniden hediye edilecek gibi gözüküyor..."

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • İsmail Yorulmaz

    24 Mayıs 2022 12:55
    0 0
    Ak parti yüzde 52 den yüzde 32 ye gerilemiş ve binada büyük başarı diyorlar. Ne günlere kaldık
  • ayhan yılmaz

    24 Mayıs 2022 10:14
    0 0
    eski AKP liler bilmem kime yöneliyorlar. yöneldiğiniz kişinin vasıfları Tayyip Erdoğandan fazlamı bunu bir ölçün tartın bakalım. sonra evet fazla derseniz istediğinize yönelin. Erdoğanın tek rakibi şu ekonomik sıkıntılar. Bu sıkıntılarıda aşarsa tamamdır.
  • Cafer Tayyar korkmaz

    23 Mayıs 2022 15:15
    0 3
    Eski AKP liyim Mansur Yavas aday olursa oy veririm Kılıçdaroğlu aday olursa oy vermem onda liderlik vasfı Yok maltepe mitingi milleti topladı kagittan okudu geç içinden geldiği gibi konuş samimi değildi
  • Nisa

    23 Mayıs 2022 15:14
    2 0
    küçük adamlar büyük hesaplar yapamazlar cüneyt, zorla olmaz.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;