CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, her fırsatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alıyor.
Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı'na yönelik birçok eleştirisi, şimdiye kadar dava sonucundan da anlaşıldığı üzere, ahlaki sınırların dışına çıkarak hakaret ve aşağılamaya ulaşıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu söylemlere karşı hukuk yolunu kullanarak hakkını arıyor.
1 MİLYON LİRALIK TAZMİNAT DAVASI
Şimdiye kadar sayısız kez Kılıçdaroğu'nu tazminata mahkum eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, avukatları aracılığı ile yeni bir dava açtı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 22 Mart'ta grup toplantısında yaptığı konuşma ve 31 Mart'taki Twitter paylaşımları nedeniyle Kemal Kılıçdaroğlu'na 1 milyon liralık manevi tazminat davası açtı.
Daha önce partililer arasında toplanarak ödenen bu mahkumiyetler, bu davanın da Erdoğan tarafından kazanılması halinde CHP'yi zorlayacak gibi görünüyor.

(Ensonhaber)
Hiç yorum yapılmamış
4454 kez izlendi
1588 kez izlendi
1071 kez izlendi
560 kez izlendi
3498 kez izlendi
822 kez izlendi
545 kez izlendi
3590 kez izlendi
2572 kez izlendi
1280 kez izlendi
1735 kez izlendi
596 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.