GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'nun rezaletine sert tepki

Tarih
11 Kasım 2019
İzlenme
Kişi

"11 Milyon Ağaç, Bugün Fidan Yarın Nefes" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Buna gerek yok" diyerek iptal ettiği atık su arıtma tesisi projesi hakkında konuştu. Projenin iptal edilmesine ve 'temel atmama' töreni gerçekleştirilmesine tepki gösteren Erdoğan, "Şu gaflete bakın. Ülkeye ve millete hizmet, bunların bünyesine ağır gelir. Bu yaklaşım, İstanbul'u pisliğe mahkum etmektir." ifadelerini kullandı.
İmamoğlu'nun geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği, atık su projesini iptal etmesi ve 'temel atmama' töreni gerçekleştirmesi üzerine sert sözler kullanan Erdoğan, "Hizmet bir vizyon işidir." dedi.

"Şu gaflete bakın"

Erdoğan, "Bazıları önüne gelen projeleri bile hayata geçiremiyor. Birileri, bir önceki dönemde hazırlıkları tamamlanan ileri biyolojik arıtma tesisi yatırımı için, şu gaflete bakın, 'temel atmama töreni' yapıyor. Bunlar temel atma ve açılış töreni gibi işlere zaten yabancılar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'nun rezaletine sert tepkiBen temel atma törenine değil açılışlara giderim. Karakterlerine uygun şekilde temel atmama töreni düzenlemişler. Ülkeye ve millete hizmet bunların bünyesine ağır gelir. Onun için kendilerine yakışanı yapmışlar.

Ankara da böyle değil miydi? Aynı şekilde sıkıntılar diz boyuydu, Melih Bey ile birlikte bu adımlar atıldı, Ankara bir değişimi dönüşümü yaşadı. AK Parti deyince akla hizmet gelir." şeklinde konuştu. (YeniAkit)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Yilmaz

    12 Kasım 2019 07:51
    1 0
    Şu adamı maatap alıp günden de kutma yoksa kendini bir nimet zannediyor.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;