Ekrem İmamoğlu'na mazbata verilmemesinin piyasalarda güvensizlik yarattığını ifade eden CHP'liler, dövizde düşüş için YSK'nın karar vermesi gerektiğini belirtiyor.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart seçimlerinden bu yana 15 gündür İstanbul'da mazbata bekliyor.
Oy sayımlarının uzaması ve Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) başvuruları değerlendirmeye devam etmesi, CHP'de tepkilere neden oldu.
Maltepe'de oyların sayıldığı Türkan Saylan Kültür Merkezi önünde açıklamalarda bulunan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, dolar ve euronun yükselişinin Ekrem İmamoğlu'na mazbata verilmemesiyle alakalı olduğunu söyledi.
"GÜVENİMİZ YOK OLUYOR"
CHP'li Özkoç yaptığı açıklamada, "YSK'ya karşı güvenimiz yok oluyor. YSK kanun dışı davranıyor. Maltepe'deki memurlar kendilerine gelen baskılara direnemeyerek, bu seçimin yavaşlatılmasına neden oluyorlar.
"KÖTÜ GİDİŞE BİR DUR DENSİN"
Artık mazbatayı Ekrem İmamoğlu'na verin. Türkiye rahat bir nefes alsın. Ve dolarda yükselen, euroda yükselen ekonominin kötü gidişine bir dur densin. Bunu artık seslendirin." ifadelerini kullandı.(Ensonhaber)
Hiç yorum yapılmamış
4725 kez izlendi
1677 kez izlendi
1145 kez izlendi
632 kez izlendi
3536 kez izlendi
864 kez izlendi
580 kez izlendi
3622 kez izlendi
2606 kez izlendi
1311 kez izlendi
1768 kez izlendi
634 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.