Volkan Konak'ın Ataşehir'de sahne aldığı mekanda olay çıktı. S.D. isimli kişi bara silahla girmek isteyince özel güvenlik görevlileri ile arasında tartışma çıktı. Özel güvenlik görevlileri tarafından ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.
SALDIRGAN VURULDU
Güvenlik görevlilerinin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği S.D. hastaneye kaldırıldı.
"OLAYIN BİZİMLE ALAKASI YOK"
Volkan Konak, konunun kendisiyle alakası bulunmadığını söyleyerek "Ben sahnedeydim haberim bile yok. Böyle bir hadise yaşanmış. Burada birisi havaya ateş açmış gitmiş, bizimle alakası yok. Sahnede şarkı söylüyordum, alkollü olan mekanlarda olur böyle şeyler. Ailemde de çok üzgün, yaş günüm, var yaş günüme devam ediyoruz. Ailece sohbet ediyoruz yaş günümü kutluyoruz." dedi.
CHP'LİLER MAĞDUR EDEBİYATINA SOYUNDU
"Olayın bizimle alakası yok" diyen Volkan Konak'a rağmen CHP’liler tarafından yapılan paylaşımlar bu kadar da olmaz dedirtti.
İşte Volkan Konak üzerinden mağdur edebiyatı yapan CHP’lilerin ‘yalan’ paylaşımları;
Hiç yorum yapılmamış
718 kez izlendi
783 kez izlendi
557 kez izlendi
2080 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.