GÜNCEL

CHP'li Yıldırım Kaya: Kılıçdaroğlu peygamber soyundan geliyor

Tarih
15 Ocak 2022
İzlenme
Kişi

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya,  Ankara Masası TV'de katıldığı programda gündemi değerlendirdi.

Partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında konuşan Yıldırım Kaya, "Genel Başkanımızın bir huyu var" diyerek şu ifadeleri kullandı:

"PEYGAMBER SOYUNDAN GELDİĞİNİ DE KİMSEYE ANLATMAZ"

"'Bu konuyu ben yaptım' diye anlatmıyor. Umreye gittiğini de kimse bilmez, anlatmaz çünkü. Peygamber soyundan geldiğini de kimseye anlatmaz.

"UMREYE GİTTİĞİNİZ OĞUZHAN ASİLTÜRK'TEN ÖĞRENDİM"

Genel başkanımızın dedesinin Alaşehir'de türbesi var. Ben ziyaret ettim. Ben de orada öğrendim genel başkanımız anlatmadı. Genel başkanımızın umreye gittiğini de rahmetli Oğuzhan Asiltürk'ten öğrendim.

''KABEDE GÖZÜNDEN ŞARIL ŞARIL YAŞLAR AKTIĞINI BEN BİLİRİM' DEDİ"

'Genel başkanınızın umreye gittiğini, kabede gözünden şarıl şarıl yaşlar aktığını bilir misiniz? Ben bilirim ama' dedi. Bunları biz konuşmuyoruz CHP'yi inançlar konusunda eleştirebilecek çok az sayıda insan vardır. İmam hatiplerin açılışı, Diyanet'in açılışı CHP'yledir"

 

(Ensonhaber)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Hasan doğru

    15 Ocak 2022 11:55
    0 0
    Namaz kılmayan, oruç tutmayan, haccın kurban bayramına denk geldiğini bilmeyen, ezan ile sela yı ayırt edemeyen, evlere ayakkabısız girileceğini bilmeyen, partisinden isimlerin İslam dinine ortaçağ karanlığı demesine ses çıkarmayan, seçimler yaklaşınca hariç, her fırsatta İslam karşıtlığı içerisinde olan, ve ermeni olan birisi mi Peygamber soyundan geliyor. Ayrıca Ebu cehil de Peygamber soyundan Dı.
  • Rumuz

    15 Ocak 2022 09:39
    1 0
    Genel Başkan anlatmaz ama etrafındaki birisinin anlatmasına ve PR yapmasına da itiraz etmez. Şeyh uçmaz ama mürit uçurur hikayesi yani. Tam da Cumhurbaşkanı adayı belirleme sırasında. Ne tesadüf ama. Parti içinde sıkı bir çekişmenin olduğu zaten belli. Ekremgiller ile Kemalgillerin kavgası iyice su yüzüne çıktı.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;