SİYASET

CHP'li Tanal partileri karıştırdı

Tarih
13 Nisan 2019
İzlenme
Kişi

Mahmut Tanal, Kepez Belediye Başkanı'nın astığı 'belediyeyi borçla devraldık' afişini paylaşıp AK Parti belediyelerine laf sokmak istedi, yalnız Kepez'de bir önceki başkan da CHP'liydi.

Kepez Belediye Başkanı seçilen CHP’li Birol Arslan, 4 Nisan’da mazbatayı almasının ardından yeni dönem için çalışmalarına başladı. Birol Arslan, belediyeyi ne kadar borçla aldığını belediye binasına astırdığı dev afiş ile kamuoyuna duyurdu.

CHP'li Tanal partileri karıştırdıBORÇ TUTARI 61 MİLYON

Afişte, belediye kasasında bulunan meblağ ile borçlara yer verildi. Kasa toplamı 375 bin 618 lira 64 kuruş olarak bildirildi. Afişte borçlar ise 61 milyon 825 bin 517 lira 91 kuruş olarak belirtildi.

Afişin en altında ise “04.04.2019 tarihi itibari ile toplam 61.825.517,97 TL borçla belediyeyi devralmış bulunmaktayım. Birol Arslan, Kepez Belediye Başkanı” ifadesi yer aldı.

mahmut tanal lgbt ile ilgili görsel sonucu 

TANAL, AK PARTİ SANDI

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan'ın görevi AK Partili belediye başkanından devraldığını sanan Mahmut Tanal da bu gönderiyi, sosyal medya hesabından paylaştı.

Arslan'ın görevi diğer CHP'li başkandan aldığını fark eden Tanal, paylaştığı tweeti sosyal medya hesaplarından sildi.(Ensonhaber)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • mehmetm

    13 Nisan 2019 23:36
    0 0
    Neden kafa yormadan iş yapan, sorumsuz, liyakatsız , yalancı, jakoben, üstten bakan, haksız , düzenbaz, H ... bir insan topluluğu CHP de toplanmış ? Bunlar ülkenin üzerinde kamburdan başka bir şey değil. (Bu arada TDK dan isteğim, bu topluluğu tarif etmek için bize bu kadar kelime yazdıracağına bunların karşılığı bir kelime türetemezler mi ? )
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;