GÜNCEL

CHP'li Özel polislerimizi itibarsızlaştırmaya çalıştı! Valilik ağzının payını verdi

Tarih
18 Eylül 2021
İzlenme
Kişi

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in sosyal medya hesabı üzerinden polisleri hedef aldığı paylaşımlar dolayısıyla Mersin Valiliğinden tepki ve bilgilendirme açıklaması geldi. Valilik, "Özel'in sosyal medya hesabından polislerimizle ilgili olarak yaptığı paylaşım tamamen yalan ve asılsızdır." ifadelerine yer verdi. 

Mersin Valiliğinden CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in "Mersin'e giden (Başkan) Erdoğan'ın koruma ekibi dışındaki polislerin silahlarındaki şarjörler toplandı" iddiaları üzerine flaş bir açıklama geldi.

Özgür Özel'e yalanlama

CHP'li Özel polislerimizi itibarsızlaştırmaya çalıştı! Valilik ağzının payını verdiValilik açıklamasında, "CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in sosyal medya hesabından polislerimizle ilgili olarak yaptığı paylaşım tamamen yalan ve asılsızdır." cümlelerine yer verildi.

"Polislerimiz uygulama yapmıştır"

Açıklamada, "Camiye giren polislerimizin silahları bellerinde olup, şarjörleri kendi ceplerinde bulunmaktadır. Polis Vazife ve Selahiyet Kanununa göre polislerimiz cuma namazı esnasında kendi tedbirlerini kendileri almak sureti ile kendileri bir uygulama yapmıştır." bilgisi paylaşıldı.

"Tamamen art niyetli bir yaklaşımdan ibarettir"

"Bu uygulamayı çarpıtarak polislerin şarjörleri toplandı şeklinde paylaşımda bulunmak tamamen art niyetli bir yaklaşımdan ibarettir." sözleriyle Valilik, asılsız iddialara yanıt verdi.

 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • kulo

    20 Eylül 2021 15:15
    0 0
    bu kanalizasyon vicdanlı, lağım ağızlı karakterin, ağzının payına layık olan şeylerden bizim köydeki ahırın temeğinin altında bol miktarda var. gidip istediği kadar gıdalanabilir, üstelik ücretsiz, içecekler ve konaklama da bizden ikram. buyursun gelsin.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;