SİYASET

CHP'li Faik Öztrak'tan Soylu'nun açıklamasına tepki

Tarih
04 Kasım 2019
İzlenme
Kişi

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu için 'ahmak' diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu eleştirdi. Öztrak, "Soylu seçilmiş birine kalkıp bu hakaretleri edecek kadar kendini kaybetmiş vaziyettedir. Atanmışların seçilmişlere bu şekilde konuşmaya hakları yoktur" dedi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik kullandığı "Avrupa Parlamentosu'na gidip Türkiye'ye gidip şikayet eden ahmağa söylüyorum. Bunun bedelini bu millet sana ödetecek. Bu iş o kadar bedava değil. Yazıklar olsun. Bu milletin sana okuttuğu okula yazıklar olsun" ifadesini eleştiren Öztrak, şöyle konuştu:

imamoğlu fransa şikayet ile ilgili görsel sonucu"Süleyman Soylu seçilmiş birine kalkıp bu hakaretleri edecek kadar kendini kaybetmiş vaziyettedir. Atanmışların seçilmişlere bu şekilde konuşmaya hakları yoktur. Her yurt dışına çıktıklarında Türkiye'yi kötülediler. Bu lafın sorumluluğu vardır ve hesabı sorulacaktır."

(Sputnik)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Türkiye yi seven

    05 Kasım 2019 07:19
    1 0
    İstanbul a kayyum şart
  • huseyin peker

    04 Kasım 2019 20:15
    3 0
    sayin bakanim suleyman soylu cok isabetli bir tebki vermiş sonuna kadar arkasindayiz. bayim yemini yiyen ......s54aybine saldirmaz...¡
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;