GÜNCEL

CHP'li belediyede jet hızında torpil! Sadece 1 buçuk dakika sürmüş

Tarih
08 Ağustos 2019
İzlenme
Kişi

Kırklareli'ne bağlı CHP'li Lüleburgaz Belediyesi'ndeki torpil skandalına tepkiler artıyor. Mülakatları yapan ve personel alımından sorumlu olan belediye başkan yardımcısı Leyla Güncer'in istifasını isteyen Lüleburgazlılar, yaşanan skandallara sessiz kalan belediye başkanı Murat Gerenli'ye de tepkili.

Skandal, CHP sıralarından Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği üyesi olan avukat İsmail Yurdatapan'ın 39 yaşındaki oğlu Ali Özgür Yurdatapan'ı liyakate dayalı olmaksızın 228 kişinin hakkına girerek işe aldırmasıyla patlamıştı. Sabah'ın haberine göre; CHP'li ilçe yönetimi toplu istifa etmişti. İstifaların ardından ilçe yönetimi düştü.. 

kılıçdaroğlu şaşkın ile ilgili görsel sonucu

İşte tepkiler:

Elenenlerden Hakan Istırman: Mülakat 1.5 dakika sürdü. Kazanan CHP Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanı'ydı. Acaba bu arkadaş 1.5 dakikada kendini nasıl tanıttı?

Elenenlerden Mehmet Suer: Burası küçük bir ilçe olduğu için herkes herkesi tanıyor. İşe alınanların hepsi kendi çevreleri.

Önceki dönem elenenlerden Mehmet İşler: İki üniversite bitirdim. Diplomalarım haricinde kepçe operatörlüğünden tutun da bahçe düzenleme peyzaj sertifikalarına kadar 9 ayrı sertifikam var. Ayrıca KPSS puanım da var. Daha önce belediye sınav yapardı ve ben en yüksek puanı alan ikinci kişiydim. Üç kere mülakata çağırıldım. Hepsinde de gerekçe gösterilmeksizin elendim. Bu usulsüzlük her şeyi ortaya çıkardı.

Kaynak : YeniAkit

CHP'li belediyede jet hızında torpil! Sadece 1 buçuk dakika sürmüş

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    10 Ağustos 2019 15:12
    0 0
    bütün trakya CHPli niye laf edersiniz. ne yani. dedeler ne demişti, EDİRNEYE ENVER GİRECEĞİNE, BULGAR GİRSİN.(ulan tvlerde bu lafı bile söyliyemeyen, bizim mahalle konuşmacıları var be. geveleyip durup insanı fıtık ediyorlar. asla bir CHPli gibi dobra, pat diye söyliyemiyorlar.) bulgarcıların torunları da şimdi EDİRNEYE OLDUĞU GİBİ, TÜM RUMELİYE TAYYİP GİRECEĞİNE KEMAL GİRSİN DEDİLER ne var bunda aglamak ne demek be.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;