Bolu’nun Mengen İlçesi Gökçesu Beldesi Belediye Başkanı Atilla Ateş, ailesiyle birlikte şoförünün kullandığı makam aracıyla Antalya’ya tatile gitti. Başkan Ateş, kendi aracı olmadığı için makam aracıyla tatile gittiğini söyledi.
14 BG 222 resmi plakalı otomobil, bayramın 1’inci gününde İzmir-Aydın Otoyolu’nda görüldü. Bolulu bir vatandaşın gişelerden otoyola girerken cep telefonuyla görüntülediği otomobilin Gökçesu Belediye Başkanı CHP’li Atilla Ateş’in makam aracı olduğu ortaya çıktı.
Telefonda DHA’nın sorularını cevaplandıran Başkan Ateş, makam otomobili ile Antalya’ya tatile gittiğini söyledi.
Şoförünün kullandığı makam aracında eşi ve 2 çocuğu ile birlikte olduklarını, önce İzmir’e arkadaşlarının yanına gittiklerini, oradan da Antalya’ya geçtiklerini anlatan Başkan Ateş, "Tatildeyim, Antalya’dayım. Ailemle gittim. Ne olmuş makam aracımla gitmişsem" dedi.
Kendi aracı olmadığı için makam aracını kullandığını, yakıtını kendi cebinden aldığını söyleyen Başkan Ateş, "Gökçesu yöresine hizmet veriyoruz. Ben bir dünya semimere katılıyorum. Çalışmaktan doğru dürüst tatile gitmiyorum. ’Bayram tatili’ diye geldik. Şoförüm de var. O burada arkadaşında kalıyor. Yarın döneceğiz" dedi.
Hiç yorum yapılmamış
4252 kez izlendi
1493 kez izlendi
978 kez izlendi
502 kez izlendi
3470 kez izlendi
790 kez izlendi
516 kez izlendi
3556 kez izlendi
2540 kez izlendi
1250 kez izlendi
1707 kez izlendi
561 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.