SİYASET

CHP'li avukattan seçim tehdidi!

Tarih
07 Mayıs 2019
İzlenme
Kişi

YSK'nın İstanbul seçimlerinin yenilenmesi kararını vermesinin ardından CHP'den peş peşe tehditler gelmeye devam ediyor. CHP İstanbul milletvekili Engin Altay'ın tehditlerinin ardından sosyal medyada İslam karşıtlığı, aile ve erkek düşmanlığıyla bilinen CHP İstanbul İl Hukuk Komisyonu Kadın Haklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Feyza Altun da toplumu terörizmle tehdit etti.

Yüksek Seçim Kurulu üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ve yenilenmesine karar verdi. YSK üyeleri, AK Parti'nin itirazını 4 ret oyuna karşılık 7 oyla kabul etti. 

YSK'nın itirazları görüştüğü süreçte, CHP İstanbul milletvekili Engin Altay da, AK Parti'nin hak arayışından rahatsız olmuştu. Altay, itiraz sürecinin Türkiye'yi "ekonomik ve askeri yönden" zorda bırakacağını ifade ederek tehditler savurmuştu. 

Altay'dan sonra Altun...

YSK'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ve yenilenmesine karar vermesinin ardından bir tehdit de CHP İstanbul İl Hukuk Komisyonu Kadın Haklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Feyza Altun'dan geldi. 

''Bomba patlarsa müsebbibi belli"

Altun Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla toplumu adeta terörizmle tehdit etti.

Altun paylaşımında ''Bu süreçte bomba patlarsa, terör hortlar toplum terörize edilirse müsebbibi bellidir'' ifadelerini kullandı. 

 

TEPKİLER SONRASI ANINDA SİLDİ

Feyza Altun gelen tepkilerin ardından yaptığı paylaşımı dakikalar sonra kaldırıp ifadelerini değiştirerek yeni bir mesaj paylaştı.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • BRİNDAR

    07 Mayıs 2019 11:12
    3 1
    Hukukçusunun zihniyeti buysa diğerlerine ne denir ki?
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;