Ataşehir Belediyesi, yeni bir rüşvet davasıyla gündem oldu.
Geçtiğimiz aylarda 'ihaleye fesat karıştırmak' ve 'resmi belgede sahtecilik' operasyonu yapılan CHP'li Ataşehir Belediyesi'nde, bu kez de Ruhsat ve Denetim Müdürü Servet Ön'ün rüşvet aldığı görüntüler ortaya çıktı.
Parayı çekmecesine koydu
Sosyal medyada hızlıca yayılan video, büyük tepkilere yol açtı.
Görüntülerde, Ön'ün odasında konuştuğu kişinin uzattığı parayı alarak çekmecesine kaldırdığı görülüyor.
"Bu kişinin görevine son verilmiştir"
Tartışma yaratan olayın ardından Ataşehir Belediyesi açıklama yaptı.
Açıklamada, "Bir kısım sosyal medya ile basın kurumlarında çıkan, kurumumuzun bir çalışanı hakkında paylaşılan görüntülere dair bilgi sahibi olunması üzerine, görüntülerde yer alan içeriğin neye ilişkin olduğu ve gerçek olup olmadığı konusunda, başkanlık emriyle teftiş kurulu müdürlüğümüzce inceleme/soruşturma başlatılmış olup, başkanlığımızca bu kişinin görevine son verilmiştir.
"Soruşturma başlatıldı"
Haberlerdeki görüntülere dair kurumumuz tarafından İstanbul Anadolu Başsavcılığı'na gereği için müracaat edilmiş olup, konu hakkında gerekli tüm hassasiyet özenle gösterilmektedir." denildi.
Hiç yorum yapılmamış
719 kez izlendi
784 kez izlendi
558 kez izlendi
2080 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.