GÜNCEL

Canan Kaftancıoğlu'nun eşinden CHP'ye Sadullah Ergin tepkisi: Avucunu yalarsın

Tarih
15 Nisan 2023
İzlenme
Kişi

6'lı Masa'da yer alan DEVA, Gelecek, Saadet ve Demokrat Parti 14 Mayıs'taki seçimlere CHP listelerinden girme kararı aldı.

Bu kapsamda 4 siyasi partinin adayları da CHP listelerinden aday gösterildi. Ancak DEVA Partili Sadullah Ergin'in CHP listelerinden aday gösterilmesi krize neden oldu.

Ergin'in adaylığına en sert tepki ise CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun eşi Ali Naki Kaftancıoğlu'ndan geldi.

Canan Kaftancıoğlu'nun eşinin çalınan motosikleti bulunduKaftancıoğlu, "Sen adalet bakanı olarak adaletsizliğin temsilcisiydin. Sen şiddet ve dolandırıcılık suçlarından mahkum olanları dışarıda gezdiren siyasi suçluları içeri tıkan yasaların yazarıydın. Sen olmaz olası Hakim ve Savcılar Kuruluna cemaat ve parti yandaşlarıyla aday çıkarandın. Sen bakanlıktaki kadrolaşmanın en keskin militanıydın. Sen Sadullah Ergin! Sen benim oyumla meclise girecek misin? Ben yetmez ama evetçilerle bile yolumu, yüzümü, sesimi ayırmışım. Sen Sadullah Ergin, ben Ali Naki Kaftancıoğlu! Avucunu yalarsın!" dedi.

Canan Kaftancıoğlu eşi Ali Naki Kaftancıoğlu kimdir ne iş yapıyor? - Internet Haber

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Hacı Güven

    15 Nisan 2023 10:33
    1 0
    Selam! Bu iki YARATI... NİYE İNSAN KATEGORISINE KOYUP VE HABER DİYE YAYIN YAPIYORSUNUZ ? BUNLAR İNSANLIKLA HİÇ ALAKASI OLMAYAN VARLIKLAR ...BUNLAR TOPLUMUN EN DÜŞKÜN VE TAM EKSİ - NEGATIF BİR YAŞAM FORMUN TEMSİLCİLERİDİR !!!
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;