İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burun ameliyatı geçirdi. Katıldığı bir toplantıdaki canlı yayında burun kanayann Soylu’nun kılcal damarlarının yakıldığı bilgisi verildi.
13 Ocak Pazartesi günü İdlib'e yardım amacıyla düzenlenen “İdlib'in Yayındayız” kampanyasının tanıtım törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, açıklama yaparken burnu kanadı. Bu sırada toplantıyı canlı veren televizyonlar yayını kesmek zorunda kaldı. Çalışmalarına devam eden Soylu, salı günü Ankara'da özel bir hastaneye giderek tetkik yaptırdı. Doktorlar, kanamaya neden olan kılcal damarların yakılmasını önerdiler ve bakanın kılcal damarları yakıldı.
Soylu, yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle iki gündür dinleniyor. AK Parti grup toplantısı ve Belediyeler Birliği'nin düzenlediği ‘Akıllı Şehirler' toplantısına katılamayan Bakanın, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. (YeniAkit)
Hiç yorum yapılmamış
718 kez izlendi
783 kez izlendi
558 kez izlendi
2080 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.