Kapanma kararıyla 1 yıl boyunca mücadele ettiğini belirten Burcu Çetinkaya, bunun kendisiyle Allah arasında olduğunu söyledi.
Habertürk'te Oylum Talu'nun sunumuyla ekrana gelen Burası Haftasonu programının canlı yayın konuğu, Burcu Çetinkaya oldu.
Çetinkaya, özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.
Kapanma kararını bilip bilmeden eleştirenlerin olduğunu söyleyen Burcu Çetinkaya, kararları tamamen kendi başına aldığını söyledi.
1 SENE BU KARARLA MÜCADELE ETTİM
Başörtüsünü neden çıkardığını anlatan Burcu Çetinkaya, "Bu benim yolculuğum, içimde yaşadığım bir şey. Ben 1 senedir bu kararla mücadele ediyorum. Çok isterdim sürdürebilmek.
BENİMLE ALLAH ARASINDA
Asla gereksiz bulmuyorum, asla saygısızlık yapmak istemem ama gerçekten gücüm yetmedi. Bu benimle Allah arasında. Ben bu kararı aldığım günden beri kırılan kalplerin haddi hesabı yok." şeklinde konuştu.
Hiç yorum yapılmamış
4726 kez izlendi
1678 kez izlendi
1147 kez izlendi
633 kez izlendi
3536 kez izlendi
864 kez izlendi
580 kez izlendi
3622 kez izlendi
2606 kez izlendi
1311 kez izlendi
1768 kez izlendi
634 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.