Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı açılış törenleri ile AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılmak üzere Giresun'a geldi.
Ordu-Giresun Havalimanı'na iniş yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni'ne katılmak üzere Dereli ilçesine hareket etti.
Dereli'de vatandaşlara hitap eden Erdoğan'ın gündeminde, muhalefetin doğalgaz stoklarına ilişkin iddiaları vardı.
Açıklamalarında, söz verildiği gibi doğalgaz hizmetlerinin Giresun'a getirildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, stoklar konusuna da değindi.
"BÜTÜN TEDBİRLERİMİZİ ALIYORUZ"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı.
"Size yine verdiğim bir söz vardı. Doğalgaz meselesi. Doğalgaz geldi mi? Ama bu arada ana muhalefet ne yapıyor? Doğalgazın 1 haftalık ömrü var diyor. Siz ne zaman doğru konuşacaksınız? Değerli kardeşlerim, bizim böyle bir sıkıntımız yok. Doğalgazımız var. FSRU'muz var. Tuz Gölü’nün altında doğalgazımız, stoklarımız var. Biz bütün tedbirlerimizi alıyoruz. Biz AK Parti'yiz."

(Ensonhaber)
Hiç yorum yapılmamış
4725 kez izlendi
1677 kez izlendi
1145 kez izlendi
632 kez izlendi
3536 kez izlendi
864 kez izlendi
580 kez izlendi
3622 kez izlendi
2606 kez izlendi
1311 kez izlendi
1768 kez izlendi
634 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.