SİYASET

Bay Ahmet Davutoğlu: Binali Yıldırım, Süleyman Soylu ve Berat Albayrak, Cumhurbaşkanı’nın koordinasyonuyla bana kumpas kurdular

Tarih
27 Mayıs 2021
İzlenme
Kişi

Gelecek Partisi Genel Başkanı ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisiyle ilgili iddialarına yanıt verdi.

FOX televizyonunda gazeteci İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtlayan Davutoğlu, Soylu'nun iddialarını reddederek, "Süleyman Soylu biliyor ki söylediği her şey külliyen yalandır" dedi.

Süleyman Soylu, Pazartesi akşamı Habertürk'te katıldığı programda 7 Haziran 2015 seçimleri sonrasında koalisyon görüşmeleri sürecinde dönemin başbakanı ve AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun "şiddetli tartışmalar neticesinde dengesini yitirdiğini" öne sürmüştü.

Davutoğlu: Soylu 'Herkesi yakarım' mesajı veriyorDavutoğlu ise bu sabahki televizyon yayınında, Soylu'nun o dönemde kendisinin görevden alınması için bir kumpas kurduğunu itiraf etmiş olduğunu söyledi.

Küçükkaya'nın "Belki Cumhurbaşkanı'nın haberi yoktu" demesi üzerine Davutoğlu, "Cumhurbaşkanı'nın bilgisi dışında olamaz" diye konuştu.(BBC Türkçe)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Malik Atalay

    31 Mayıs 2021 13:14
    0 0
    Allah rahmet etsin Erbakan hocamızın deyimiyle hadi oradan Davutefendi
  • ula

    28 Mayıs 2021 20:17
    1 0
    senin cumhurbaşkanın ayağını kaydırmak için neler yaptığını bilmesek ... bu adam, ali babacan ,abdullah gül ve bülent arınç büyük bir ihtimal kripto fetöcü
  • ula

    28 Mayıs 2021 20:16
    1 0
    senin cumhurbaşkanın ayağını kaydırmak için neler yaptığını bilmesek ... bu adam, ali babacan ,abdullah gül ve bülent arınç büyük bir ihtimal kripto fetöcü
  • BARIŞ

    28 Mayıs 2021 11:24
    1 0
    En yukarıdaki resme baksan sevimli bir adama benziyor. Da içi
  • Namyelüs

    27 Mayıs 2021 19:55
    1 0
    Kumpas kurmak sizin uzmanlık alanınız değil mi?
  • ultra hiper yandaş

    27 Mayıs 2021 09:49
    3 0
    Komedi filmi çevirmeye gerek yok. Muhalefeti izle çok gülersin bu ülkede... Aferiiinnnnnn
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;