DÜNYA

Başkan Erdoğan'a alçak sözler! Türkiye için darbe çağrısı yaptı

Tarih
28 Ocak 2019
İzlenme
Kişi

ABD'nin yer altı kaynaklarını sömürmek için hedef tahtasına oturttuğu Venezuela Lideri Maduro'ya Avrupa Birliği ülkeleri de birbiri ardına Maduro karşıtı söylemlerde bulunarak muhalif lider Guaido'yu geçici başkan olarak tanıdıklarını açıkladı. Bunların başında ise Fransa geliyor. Fakat asıl meselenin sadece Maduro olmadığını ortaya seren sözler Fransız senatörden geldi.

'Sıra ne zaman Erdoğan'a gelecek'

Kendi iç sorunlarıyla boğuşan Fransa'dan skandal bir açıklama geldi. Fransız senatör Esther Benbassa Venezuela'daki darbe girişimiyle ilgili skandal bir tweet paylaştı. Başkan Erdoğan'ı alçakça hedef alan Benbassa, twitter hesabından "Maduro gidici, sıra ne zaman Erdoğan'a gelecek?" ifadelerini kullandı. Fransız Senatörün skandal sözlerine Türk Twitter kullanıcıları sert tepki gösterdi..


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Tespit

    29 Ocak 2019 09:50
    1 0
    Tafsilatlı bir yorum yapmak isterdim ancak beni mazur görünüz. Bu kenef surata, uzunca tahammül edebileceğimi sanmam. Görünce dahi midem bulandı...
  • hursit dilaver

    28 Ocak 2019 15:33
    0 0
    erd0ğan seni öyle bir öper ki makr0n falan da nasiplenir. senin bu lafların şimdi biz de 15 temmuzda talimat bekleyen bir başkasını hatırlattı. 1 NİSANDA HER İTLİK YAPILARAK SEÇİMİN MEŞRULUĞU K0NUŞULUNCA 0 DİNGİL ABDEN VE ABD DEN SENİ BAŞKAN TANIDIK .HABERİNİN GELMESİNİ HASRETLE BEKLIY0R.elbet seçim öncesi p0şet zammı, d0mates biber fiatlarının şişmesi ALEYHTE 0LUY0R BEYLER.NE YAPIY9RSUNUZ BE..
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;