GÜNCEL

Bakan Bozdağ'dan Adalet Bakanlığı'na yürüyen Kılıçdaroğlu açıklaması

Tarih
12 Aralık 2022
İzlenme
Kişi

CHP Grubu, TBMM'de olağanüstü grup toplantısı yaptı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, toplantıyı bitirerek yanındaki partililer ve milletvekilleriyle Adalet Bakanlığı'na yürüdü. 

Kılıçdaroğlu, Bakanlık önünde, "6 yaşındaki çocuğa istismar" iddiasına ilişkin açıklama yaptı: 

"Haksızlığa tahammül edemiyorum, çok öfkeliyim.

Buraya bu evladımızın sesi olmak için geldik. Adalet istiyoruz kızımız. Buradan bu kızımıza seslenmek isterim: 84 milyon insan senin yüreğinle aynı acıyı paylaşıyor.

Hep birlikte bu haksızlığa karşı mücadele etmek zorundayız.

Haksızlıkla ilgili tablo, tahammül edebileceğimiz bir tablo değil. Ülkenin bu kadar derdi varken siyasal iktidarın hala görevini yapmaması, devlet aygıtını çalıştırmaması tahammül edilebilecek bir durum değildir.

'İki yıldır biz bu meseleyi biliyoruz' ne demek? Devlet, baskıların altında görev yapamaz."

BOZDAĞ: RANDEVU İSTEMEDİ, CANI SAĞ OLSUN

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kılıçdaroğlu'nun randevu istemediğini belirterek, "Randevu istemiş olsaydı kendisine randevu verirdim. Randevusuz geldiği halde görüşmek isteseydi, kendisiyle yine görüşürdüm" dedi. Bozdağ, sözlerine şöyle devam etti:

"Sayın Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanı ile görüşme yerine basın açıklaması ile yetindi. Canı sağ olsun. Biz, memleketimizin her meselesini Türkiye’nin ikinci büyük partisinin Genel Başkanı'yla her daim görüşmeye ve konuşmaya hazırız."

"KILIÇDAROĞLU'NA DOĞRU BİLGİ AKTARILMIYOR"

Bozdağ ayrıca, konuyla ilgili Kılıçdaroğlu'nun yanlış bilgilendirdiğini vurgulayarak yargılama sürecinin devam ettiğini aktardı. Bozdağ, "Yargıya güvenelim, yargılama sonucunu bekleyelim. Hak da adalet de yerini bulacaktır" ifadelerini kullandı.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;