Yaklaşık bir yıldır Meclis çalışmalarına katılmayan bu iki ismin devamsızlık nedeniyle milletvekilliklerinin düşürülmesi gündeme geldi.
Türkiye gazetesinden Yücel Kayaoğlu'nun haberine göre, Hezer ve Sarıyıldız, bir yıldan fazla bir süredir Meclis çalışmalarına katılmamalarına rağmen, milletvekillikleri düşürülmediği için maaş almaya devam ediyor.
Sarıyıldız, Meclis çalışmalarına katılmaması konusunda, Almanya’dan alınmış bir sağlık raporu gönderdi. Raporda Sarıyıldız’ın karaciğer rahatsızlığı yaşadığı, sağlığının uzun süreli seyahate elverişli olmadığı, ‘stresli ortamda bulunmaması gerektiği’ gibi bilgilere yer verildi. Hezer’in ise TBMM yönetimine bir yazı göndererek, parti tarafından yurt dışında görevlendirildiğini bildirdiği öğrenildi.
Fakat Hezer ve Sarıyıldız’ın bu mazeretleri kabul görmedi. Bu yüzden ilerleyen günlerde iki ismin de vekilliğinin düşmesi bekleniyor.
Hiç yorum yapılmamış
718 kez izlendi
783 kez izlendi
558 kez izlendi
2080 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.