GÜNCEL

Arap Birliği Genel Sekreterinden hadsiz açıklama

Tarih
12 Ekim 2019
İzlenme
Kişi

Arap Birliği Genel Sekreteri, Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı ile ilgili olarak "İşgal ve Suriye'nin egemenliğinin ihalidir" ifadelerini kullandı.

Arap Birliği Genel Sekreteri Ahmed Aboul Gheit, bugün yaptığı açıklamada Türkiye'nin Suriye'de Fırat'ın doğusuna yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı için 'işgal ve egemenlik ihlali' dedi. 

trump küre ile ilgili görsel sonucu22 üye devletten oluşan örgüt, Suriye topraklarına yönelik Türkiye harekatını görüşmek üzere bugün bakanlık düzeyinde bir toplantı düzenledi.

Gheit, "Türkiye'nin operasyonu işgaldir ve Suriye'nin egemenliğinin ihlalidir" ifadelerini kullandı. (Sputnik)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Mustafa

    13 Ekim 2019 22:41
    0 0
    Zalimleri zulüm edenler Allah sevmez. Her kim ki zalime destek çıkıyor oda zalimler safında hesap verecek. Allah her şeylerden haberdardır. Sanmasınlar ki bu rahatlıkları kıyamete kadar sürecek..Çok yazık.
  • hursit dilaver

    13 Ekim 2019 22:27
    0 0
    bu araplar MERKEZ-İ HİLAFET OLAN PAYİTAHTA NE ZAMAN İHET ETTİLER. ONDAN SONRA İFLAH OLMADILAR. ŞÜRÜNDÜLER. İŞTE ŞERİFLER SALTANATI,KRAL FAYSALLAR,NURİ SAİTLER, KRAL ABDULLAHLAR,KRAL HÜSEYİNLER VE DAHA NELER NELER..HEPSİ SÜRÜNDÜLER. HALA DA SÜRÜNECEKLER. ALLAHIN LANETİ VAR ÜSTLERİNDE. OSMANLIYA İHANET EDEN HANGİSİ İFLAH OLDU Kİ. İŞTE RUMELİ..NELER YAŞADI.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;