Habertürk Gazetesi yazarı Fatih Altaylı, araç israfı iddialarıyla ilgili kaleme aldığı köşe yazısında, eski İBB Başkanı Kadir Topbaş'ı hedef almıştı.
Belediyede israf iddialarını ispatlayabilecek bir delilin bulunamadığı anlaşılan ve zorlama yorumların ortaya atıldığı yazıda Altaylı, Topbaş'ın da eskort araçlarla gezdiğini öne sürmüştü. Altaylı, "Allah var, sonradan görme diyemeyeceğimiz Kadir Topbaş bile önde arkada sıra sıra eskort, jammerlı güvenlik araçları falan derken 7-8 araçtan azıyla gezmezdi" ifadelerini kullanmıştı.
Kadir Topbaş'tan yalanlama
Kadir Topbaş ise, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.
Topbaş, yaptığı açıklamada, bu iddiaların hiçbir şekilde doğru olmadığını, sadece şehir içi ziyaretlerinde 1 tane eskort ve koruma aracı kullandığını ve bu araçların hiçbir şekilde lüks olmadığını ve bunun da mevzuatın zorunlu kıldığı bir durum olduğunu ifade etti.
Kaynak: Haber7
Hiç yorum yapılmamış
4454 kez izlendi
1588 kez izlendi
1071 kez izlendi
560 kez izlendi
3498 kez izlendi
822 kez izlendi
544 kez izlendi
3590 kez izlendi
2572 kez izlendi
1280 kez izlendi
1735 kez izlendi
596 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.