SİYASET

Ali İhsan Yavuz İstanbul seçimlerine ilişkin konuştu

Tarih
02 Mayıs 2019
İzlenme
Kişi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz,  parti genel merkezinde 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin basın toplantısı düzenledi.

"CHP LEHİNE BİR ŞEYLER OLDU"

Usulsüzlükleri CHP'nin koordine ettiğini söylemediklerini belirten Yavuz, "İstanbul’da kesinlikle bir şeyler oldu. Neden bunu söylüyorum? 29 bin oy 13 bine indiyse ki, şimdi kısıtlı, cezaevinde bulunanların oy kullandığını da gördük. Farkın azaldığını söylüyor. İstanbul’da bir şey olmadığını hiç kimsenin iddia etmesi mümkün değildir.

CHP lehine bir şeyler olduğunu ifade edebiliriz. Usulsüzlükleri CHP koordine etti demedik." ifadelerini kullandı.

Ali İhsan Yavuz İstanbul seçimlerine ilişkin konuştu

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver 2

    02 Mayıs 2019 18:06
    0 0
    CHP BUDUR BEYLER. 17 SENEDİR ANLAMADINIZSA., ARTIK ANLAMASANIZ DA OLUR. zaten ne DP, ne AP ne ANAP ne de MSP anlamadı. BİR ANLIYAN DP MEBUSU VARDI Kİ,' BU PARTİ HEMEN VE EBEDİYYEN KAPATILMALI YOKSA HUZUR VE RAHAT YOK BU ÜLKEYE' demişti.ama hala anlamıyorlar. ne edelim. çekeceksiniz.
  • hursit dilaver 1

    02 Mayıs 2019 18:02
    0 0
    '''CHP'li 2 milletvekili ve beraberindeki 10 kişilik heyetle İstanbul Adliyesi'ndeki İl Seçim Kurulu'na giden CHP'liler, "Ataşehir'de oylar yeniden sayılıyor, siz durdurmazsanız teşkilatımız müdahale edip durduracak" şeklinde il seçim kurulu görevlilerini taciz ettikleri öne sürüldü. CHP'li heyetin 7 ilçede oyların yeniden sayımının tedbiren durdurulması.....
  • hursit dilaver

    02 Mayıs 2019 14:43
    0 0
    sayın mebus ne diyordu. CHPNİN BU İŞİN İÇİNDE OLDUĞUNU SANMIYORUM İNANMIYORUM. falan dedi. duydunuz. şimdi de CHPnin lehine bir şeyler var diyor.BİR BŞK YARD.BU KADAR SAF OLMAMALI.CHPNİN 1977 SEÇİMLERİNDEKİ DURUMUNA BAKSIN. ERBAKANIN FERYADINI ARAŞTIRSIN.ayrıca 2 sene öncesinden başlanılan bu iş ASLA CHP AKLI DEĞİLDİR. NET FETÖ AKLIDIR. bu akıl CHP de de, AKP de de yoktur.artık kabul edin.sonunda iptal olmıyacağını da bilin.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;