GÜNCEL

Ali Babacan'dan Macron'u mest edecek sözler

Tarih
26 Ekim 2020
İzlenme
Kişi

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İslam'ı ve Müslümanları hedef alan alçak provokasyonları sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fransız mallarına boykot çağrısında bulundu. Erdoğan'ın çağrısına aklında karşı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Macron'u sevindirecek ifadeler kullandı.

Karar TV'de sorularını cevaplayan Babacan, küreselleşen bir dünyada herhangi bir ürünün sadece bir ülkenin malı olmadığını savunarak boykot kararının çocukça olduğunu iddia etti.

"Bunlar çocukça şeyler"

Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın boykot çağrısına ilişkin şunları söyledi:

"48 saat sonra unutulur. Ne zaman içeride gündem sıkışsa böyle bir çıkış yapıyorlar. Küreselleşen bir dünyada herhangi bir ürün sadece bir ülkenin malı değildir. Türkiye'de üretilen Fransız markalı ürünler var. Onları da mı boykot edeceğiz? Orada bizim vatandaşlarımız çalışıyor. Bunlar çocukça şeyler. Tamamen hikaye."

 

(YeniAkit)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Ali Riza Calik

    27 Ekim 2020 10:18
    2 0
    Bu ankara zengin bebesi agababalarini kizdirmak istemiyor sen satislari azalan Renault ve citron arabalari almada bak neler oluyor. Bu cikislar pandemi sebebiyle cogalan issizligin faturasini ülkelerinde yasayan müslümanlara yükleme cabasidir. Yoksa ülkesinde bir kaosu bir devlet baskani nicin körükler ? Bunlar ürettikleri arabalari kime satacaklar ? Iran, suriye, irak , libya , ingiltere yoksa Almanyaya mi ? Ey cici besili cocuk sahi sen nerenin sesi sin?
  • Huseyin.Aladag

    27 Ekim 2020 07:03
    0 0
    Merak bu ya babacan efendi senin yasin daha küçük bunlari algilayamassin.. bos isletle sen uğraşırsın tutar yada tutmaz adam gibi bunu yapin dersin bizde inaniriz ...
  • Sahipkıran

    27 Ekim 2020 00:23
    0 0
    Sayın Bebecan azıcık büyü azıcık adam ol... İçeride sıkışan bir şey varsa o da senin koca kıafan..
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;