GÜNCEL

Akşener'in 'Koalisyon yıktım' videosunu yayınlayanlardan açıklama

Tarih
03 Kasım 2022
İzlenme
Kişi

Mehmet Ali Birand’ın videolarını kısa kesitler halinde arşivden çıkararak sosyal medyaya koyan oğlu Umur Birand, “Eski programları koyarken reklam aralarını çıkarırız. Bu bizim için kutsal. Bizde çalışan genç bir asistan ham görüntüyü Facebook’a koymuş. Facebook’tan yayıldı görüntüyü. 1 hafta önce yayınlamış. Genel başkandan özür dileriz. Facebook’tan kaldırdık. İlk defa başımıza geldi, yol kazası.”" dedi.

 

 

 

Meral Akşener'in 32. gün programındaki siyaset gündemini karıştıran itiraflarının yer aldığı görüntülerle ilgili Mehmet Ali Birand'ın oğlundan açıklama yapıldı.

Mehmet Ali Birand'ın sunduğu 32. Gün programına katılan Meral Akşener'in, İçişleri Bakanı olduğu 1997 yılındaki sözleri gündemde. 25 yıl önce Doğan medyasında katıldığı programın reklam arasında sarf ettiği ifadelerin saniye saniye kayda alındığı ve görüntülerinin uzun zaman sonra gündeme geldiği konuşmasında Akşener, "Refah-Anavatan koalisyonunu ben yıktım, kadınlarla yıktım" dedi.


Akşener, partisinin grup toplantısı sonrası TBMM koridorunda söz konusu videoya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Akşener, şunları kaydetti: “Refah-Anavatan koalisyonunu yıktık. Yerine ne kurulmuş kardeşim? Refah-Yol kurulmuş… Peki nasıl oluyor da ben Refah-Yol’u yıkıyorum. Ve o arada da Refah-Yol’un İçişleri Bakanı olarak oradayım. Konuşmaya gittiğimiz konu da Susurluk meselesi… 


BİRAND'DAN AÇIKLAMA: YOL KAZASI

Mehmet Ali Birand’ın videolarını kısa kesitler halinde arşivden çıkararak sosyal medyaya koyan Umur Birand, “Eski programları koyarken reklam aralarını çıkarırız. Bu bizim için kutsal. Bizde çalışan genç bir asistan ham görüntüyü Facebook’a koymuş. Facebook’tan yayıldı görüntüyü. 1 hafta önce yayınlamış. Genel başkandan özür dileriz. Facebook’tan kaldırdık. İlk defa başımıza geldi, yol kazası.”" dedi.

 

(Haber7)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • huseyn

    04 Kasım 2022 09:27
    0 0
    Millet gerçekleri görsün niye özür diliyorsunuz siz gazeteci değilmisiniz gerçekleri ortaya çıkarmak sizin meslek ahlakınız değilmi diz siyasetçi değilsiniz
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;