GÜNCEL

Akşener'den "Kılıçdaroğlu'nun adaylığı masaya gelirse ne dersiniz?" sorusuna yanıt! Topu taca attı

Tarih
23 Aralık 2022
İzlenme
Kişi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı canlı yayında "Kılıçdaroğlu'nun adaylığı masaya gelirse ne dersiniz?" sorusunu da yanıtladı. Soruya net bir yanıt vermeyen Akşener, "Farz-ı mahal denir buna. Gelsin konuşalım. Gelmeden konuşmak mümkün olmaz. Her şeyi partimizle konuştuğumuz için ona göre bir bakış açısı olacak" dedi.




İyi Parti
 Genel Başkanı Meral Akşener, FOX TV ekranlarında yayınlanan Çalar Saat programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Kendisi hakkındaki Cumhurbaşkanı adaylığı iddialarına ilişkin de konuşan Akşener, "Ben daha önce de bunu dile getirdim. Cumhurbaşkanı adaylığından feragat ediyorum. Ben Başbakanlığa adayım" dedi.

"KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞINA NE DERSİNİZ?"

Akşener, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun olası Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında da değerlendirmelerde bulundu. "Kılıçdaroğlu'nun adaylığı masaya gelirse ne dersiniz?" sorusunu yanıtlayan Akşener, "Farz-ı mahal denir buna. Gelsin konuşalım. Gelmeden konuşmak mümkün olmaz. Her şeyi partimizle konuştuğumuz için ona göre bir bakış açısı olacak" ifadelerini kullandı.

"ALMANYA ZİYARETİNİ YORUMLAMAK İÇ İŞLERİ'NE KARIŞMAK OLUR"

Meral Akşener, "Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu'na ceza verildiği gün Almanya ziyareti yapmasını nasıl yorumlarsınız" sorusunu ise Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerdeki "Partilerin iç işlerine karışılmamalı" vurgusuna gönderme yaparak yanıtladı. Akşener "Şimdi bunu yorumlamayayım partilerin iç işlerine karışmak olur" dedi.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;