EKONOMİ

Akaryakıt fiyatlarını sarsacak haberi az önce duyurdular

Tarih
26 Kasım 2022
İzlenme
Kişi

Brent petrolde gergin bekleyiş devam ederken uzmanlar 100 dolar tahmininde bulundu. Şayet brent petrol 100 doların üzerine çıkarsa akaryakıt fiyatları 30 liraya dayanabilir.

Brent petrol fiyatı tüm dünyada düşerken bu durum yurtiçi piyasalarda pompaya yansıdı. Akaryakıta hafta içinde toplam üç kere indirim geldi. Milyonlarca araç sahibi yeni indirim haberlerinin gelmesini beklerken petrol dolardaki gerilemeye paralel olarak gün içinde değer kazandı. 25 Kasım gününe 85 dolardan başlayarak 86 dolara kadar yükseldi. Uzmanlara göre petrolün fiyatı kısa süre içinde yeniden artarak 100 dolar bandına çıkabilir.

Brent petrol fiyatı ne kadar oldu? (21 Eylül 2022 petrol fiyatları) - Son Dakika Ekonomi Haberleri | Ntv ParaAnalistlere göre, ham petrol 3 haneli rakamlara yeniden geri dönebilir. Pek çok enerji uzmanına göre, ham petrol fiyatlarının 100 doların üzerine çıkması an meselesi. Analistler, tahminlerini Çin'in sıfır Covid politikalarını gevşetme olasılığına ve AB ambargosunun ardından Rus petrol ihracatında keskin bir düşüş olacağına yönelik öngörülere dayandırıyor.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;