*
Ahmet Davutoğlu’ndan pek yüz bulamayınca... Çareyi Tayyip Erdoğan’a yaptıkları yağcılığı utanç verici boyutlara taşımakta bulanlardır.
*
Aynı cephede yer almalarına rağmen... “Tayyip Erdoğan’ı ben senden daha çok seviyorum” diyerek birbirleriyle Erdoğan sevgisi üzerinden mücadele edenlerdir.
*
Yaptıkları Tayyip Erdoğancılık biçimiyle... Herkesi Tayyip Erdoğan’dan soğutanlardır.Gm Tayyip Erdoğan’ın kendi kendisine “Acaba bir yerde yanlış yapıyor olabilir miyim” sorusunu sormasına engel olanlardır.
*
Aklından geçenleri söylemek yerine, Tayyip Erdoğan’ın hoşuna gidecek şeyleri söylemeyi tercih edenlerdir.
*
Arkalarında güya Tayyip Erdoğan varmış gibi bir izlenim bırakarak... Her türlü ahlaksızlığı, tetikçiliği, zulmü yapanlardır.
Hiç yorum yapılmamış
4204 kez izlendi
1481 kez izlendi
967 kez izlendi
489 kez izlendi
3467 kez izlendi
786 kez izlendi
512 kez izlendi
3555 kez izlendi
2538 kez izlendi
1248 kez izlendi
1705 kez izlendi
560 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.